14.10.2009 – MED VIIVUSKAAAA.


Tässä kuvassa tulee ilmi ehkä parhaiten tän päivän Kingin päällimmäiset ajatukset – toinen tulee kiltisti pyytämään leikkimään ja K vähän nyrpistää vaan. 😀

Jeejeejee, vihdoin onnistui tämä kiva juttu ! Ollaan pitkään mietitty Viivin kanssa, että olis niin kiva nähdä kunnolla pitkästä aikaaa ja mennä vaikka reenimään, niin saatiin nyt syyslomalla sovittua päivä ja paikkakin jopa !
Tulin siis isukin kyydillä aamulla keskustaan, kun hää meni töihin ja lähdettiin siitä sitten Viivin ja Rommin kanssa kävelemään ja mentiin reenimään jonnekkin koulun kentälle.

Oon kyllä niin super ilonen, kun toi nykyään leikkii lähes paikassa missä paikassa kunnolla, samallalailla kun kotonakin. Kun ennen se ei oikeesti leikkiny, ehkä joo en osannutkaan sitä leikittää silleen, mutta on tässä kyllä selvä edistysaskel tullut !
Seuraamiset ihan perusjees, tosin vähän hakemista välillä, vois seurata tiiviimminkin, pitää harjotella paljonpaljon _pidempää_ seuraamista, kun mitä nyt ollaan. Ja juoksuseuraaminen on ihan hukassa.
Noutaminen ihan jees, ottaen huomioon sen, että eilen (/vai toissapäivänä) muutin luovutuksen suoraan sivulle, enkä eteen, niinkun aikasemmin oon ottanut. (siihen on syynä mm. että se luovutti aina välillä vähän vinoon ja kauas, joten totesin, että turhaan opetan eteen tuomaan…) Aika paljon hakusessa vielä siis luovuttaminen, ohjaan kädellä sivulle vielä, mútta eiköhän se tästä !
Luoksetulo jees, tosin ohjaan vierelle kädellä nyt muutaman kerran, kun perusasento tuntuu välillä vähän vinolta.
Paikallamakuut järkyttäviä. Huutaavinkuuvonkuu, nous istumaankin välillä. Olis pitäny ehkä reenata vähän enemmänkin, mutta tosi lyhyttä pätkää nyt vaan otin.

Olin vähän silleen o______O -fiiliksellä, kun katselin ja kuvailin Viivin ja Rommin tokoilua, se koira on haloo hei vasta kuus kuukautta ja vetää jo noin älyttömän nätisti tokoa !! Wow !

Reenien jälkeen päästiin vielä Viiville kyläilemään Kinkkusen kanssa, käytiin Rommin ja Kingin kanssa vähän pidemmäällä lenkillä, peltoja ja metsiä pitkin =) Oli kivaaaaaaa, pojatkin jopa innostuivat vähän leikkimäään, mistä olin aika yllättynyt, kun Kingi niin harvoin innostuu leikkimään kenenkään kanssa ! …mutta välillä kinkkuli oli vähän tuima ja sano Rommille, että murmur menehän pentu muualle mun nakit. ;–) Päivään mahtui monen moista tapahtumaa, mm. Rommin hyppääminen verkkoapäin (:::::: D), heheeeeeeheee !


Ihana päivää, kiitos, otetaaanhaan Viivi pian uusiksi !? <3


Kuvat on kuvannut Viivi Saarikko. Lisää Viivin kuvaamia kuvia tältä päivältä löydät täältä. Kiitos Viiville kuvista ! =)
(omat oli vaan taas vähän suttuuuumpaa ;–/)

Yksi ajatus artikkelista “14.10.2009 – MED VIIVUSKAAAA.”

  1. Nonnononoo, med evieskaa oli tosi kivaa otetaan vaan uusiksi jossain vaiheessa! No mutta sä lähetät sun ottamia kuvia sit taatusi mulle jossain vaiheessa.

    Ni mistäköhän se mätsis siihen liittyy, en tiiä pitää muuttaa :—D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *