19.10.2007 – Silmät terveet.

Tänään mentiin aamupäivällä eläinlääkärille, tutkituttamaan Kingi- pojun silmät sairauksien varalta. Pentuna ne on olleet (epävirallisesti) terveet, joten käynti oli vain tarkistus.

Kingi oli odotustilassa innokkaana, olisi pitänyt päästä tutustumaan lähellä oleviin cavaliereihin, mutta kun ei saanut, niin poika alkoi ”itkeä”. Siirryttiin toisaalle odottelemaan ja laitettiin samalla silmätipat ja tarkastettiin tunnistusmerkintä. (siru)

Jonkin aikaa odoteltuamme päästiin tutkittavaksi. Kingi antoi nätisti tutkia silmät, istui paikallaan kun eläinlääkäri osoitti silmiin jollain ihmeen laitteella. Lääkäri tarkisti myös oikean silmän eilisten rajujen leikkien jäljiltä, kun se oli tullut vähän punaiseksi Kingin ja Hassen leikkiessä metsässä.  Eipä siinäkään mitään kuulemma ollut, paranee omalla ajallaan ja hyvä niin. 🙂  Kingin silmissä ei näyttänyt olevan mitään vikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *