31.10.2007 – pesupäivä.

Tänään Kingi joutui pesulle. Ensin Kingi tuli pesuhuoneeseen iloisena pienestä pyynnöstä, mutta kun vettä alkoi tulla letkusta niin poika meinasi, että ei ollutkaan niin kiva paikka. 😀
Makupalojen avulla kuitenkin selvittiin kumpikin pesusta hyvin. Kingi nautti siitä hetkestä, kun pesu oli tehty ja sitä ruvettiin pyyhkeellä kuivailemaan, mutta itse pesusta se ei tykännyt ja seisoikin siinä vain makupalojen ansiosta 😀

Ennen pesua harjailin Kingin lähes läpikotaisin.
Siinä harjauksen välillä otettiin vähän tokojuttuja, helppoja seuraamisen pätkiä ja semmosta. Pitäisi varmaankin taas välillä ottaa vaikeampiakin väliin ja nyt on edistytty myös siinä, että enää ei tarvita niin paljoa niitä makupaloja, että esim. illalla pyytää sitä vaikka sivulle tmv, niin se myös tekee sen innokkaasti – ilman , että makupaloja on lähelläkään. Jes!

Niin, ja meinasi unohtua kertoa, että meidät näkee sitten Jyväskylässä rotukehässä esiintymässä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *