04.11.2007 – höpinää.

Eilen satoi Tampereella tietääkseni ensimmäistä kertaa lunta sillätavalla, että se oli maassa vielä seuraavanakin päivänä. o/.
Kingi ei reagoinut lumeen oikein mitenkään, ehkäpä se sitten taas innostuu vasta riehumaan siinä, kun sitä on kaksi metriä : D
Jämsässä sitä lunta ei sitten ollut nimeksikään.

Harjoittelin sisällä Hassen kanssa helppoja TOKO -juttuja. Mm. Sivulletuloa edestä kierähdyksenä, käytin seinää hieman apuna. Se meinasi jäädä vähän turhan kauaksi, tai siis seisomaan se tuli ihan oikeaan paikkaan, mutta sitten kun piti istua, niin se alkoi peruuttamaan ja istui sitten. :s No, pari onnistunuttakin sivulle tuloa tuli tehtyä. (tätä siis kokeiltu aikaisemminkin.) Lisäksi otettiin vähän kontaktiharjoituksia ja seuraamispätkiä. Sillä on upea kontakti. Paikallaanmakuuta hieman, pysyy melko hyvin ja tosi tarkkaavaisena, pitää alkaa pikkuhiljaa pidentämään aikaa, ehkä me joskus sinne 2min. päästään sen kanssa! Niin, ja yllätyksenä tuli, että Hasse oli jopa kiinnostunut Frolic- makupaloista. o/. Yleensä se ei välitä koulutuksessa tuommoisista kuivistanappuloista, mutta nuo kelpasivat. Ihme.

Kingi oli aina silloin, kun Hassen kanssa harjoittelin ihan kateellinen. Se ensin yritti tehä ”paremmin” niitä tehtäviä, mitä Hasselle annoin. Sitten kun se huomasi, ettei se oikein onnistunut, eikä niistä saanut palkkaa, niin se alkoi pitämään ääntä, yritti saada mun huomion itseensä, mutta eipä onnistunut. Hyvä juttu, kun kateutta ilmassa tuollakin välillä, tekeepähän sitten innostuneemmin myöhemmin minun kanssa.

Päivemmällä, kun tultiin lenkiltä niin pistin Hassen sisään ja kokeilin tehdä Kingin kanssa jotain toko -juttuja, ja voi ihme. Se oli aivan upeassa vireessä.
Seuraaminen oli todella innokasta, eikä kontakti katkeillut. Sopiva paikkakin sillä jopa! Perusasento tosin oli välillä vähän vino, kun niin innokkaasti tehtiin, mutta korjasi nekin kuitenkin pyynnöstä.
Otettiin myös paikallaanmakuu, josta meinasi nousta, mutta heti laskeutui kuitenkin takaisin, kun pyysin. Muuten pysyi hyvin ja suht tarkkaavaisenakin.
Liikkeestä maahanmeno on kaikinpuolin hyvässä jamassa, nopea. Pitää vaan itse muistaa jättää käsimerkki pois kokonaan. Liikkeestä seisomista pitää nyt alkaa työstämään, kun maahanmeno on saatu kuntoon. Pitää muistaa sanoa se vähän tavallista korkeammalla äänensävyllä, jotta se erottaa sen selvästi maahanmenosta, kun sitä ollaan jankattu. Pitää myös saada se pysähtymään heti, eikä parin askeleen jälkeen. Toistoja, toistoja. Kyllä se siitä : D

Vielä iltapäivällä, kotiuduttuamme harjoiteltiin vähän kehäkäyttäytymistä. Seisominen oli pysynyt mielessä, se oli ryhdikäs ja tarkkaavainen. JES. Juoksussa oli vähän harjoittelemista, meinas välillä seurata ja sillei, mutta kyllä se siitä, kun piti samassa kädessä kun hihnaa makupalaa ja piti sitä nokan eessä, niin juoksi kummasti paremmin. Ihan hyvin meni. (:

Voi tota meiän poikaa. Sen turkin tiputus kaudet on vähän sekasin aina, eikä niitä oikein osaa arvioida, että koska sillä lähtee turkkia. Päättipä se nyt sitten aloittaa karvanlähdön, juuri ennen Jyväskylän KV -näyttelyä.. Onneksi toi ei kuitenkaan tiputa kamalasti turkkia, niin kun jotkut toiset. (ei ainakaan yleensä :D) Ja kyllä sillä turkkia piisaa muutenkin, mut toivottavasti ei olla ihan karvattomia siellä sitten. : D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *