11.10.2007 – keppikokeilut & herkkuja! :P

Eilen kirjoittelin, että pitäisi keppejä ja hyppyjä kokeilla Kingin kanssa pitkästä aikaa. Nyt kokeiltiin, ja oon ihan hypertyytyväinen tosta pojasta. o/

Aita. Ensin otettiin tokohyppy – vähän unohtunut, ei meinannut muistaa pysähtyä seisomaan vaan meinas samantien hypätä takasin mun luokse, mutta palkkasin toiselle puolelle tokalla yrityksellä, niin suju jo vähän paremmin. Pitäis harjoitella tätä jonkin verran vielä. Mut ihan ok suoritus tänään tokohypyllä.

Kepit. Näistä mä oon ehkä hitusen ylpeä. Se meni ne nopeasti ja ilman kädellä ohjausta. (vaan käsky ”kepit” ja tepsutusta vieressä – ohjaajan osalta.) Kingi oli todella innoissaan kepeistä ja jollakin kerralla tuli myös vähän huteja. ( = joku keppi väliin.) Kokonaisuudessaan oon kuitenkin hirmu tyytyväinen keppien menoon.

En jaksanut raahata kun ainoastaan sen yhden hypyn pihalle keppien lisäks, joten otin vaan keppejä ja hyppyä pari kertaa yhteen.
Siinä välillä vähän seuraamista ja semmosta.

Paikallaanmakuuta ajattelin nyt alkaa harjoitella kunnolla, tänään reilu 2min paikallaan. Vilkuili kyllä vieressä leikkivien kissojen perään jonkin verran, mutta melko hyvä muuten.

Illalla löydettiin pihasta hirvenluita, joita saadaan joka vuosi jonkin verran. Tynnyrissä ne oli kiva yllätys! Kingille kun näytettiin niin se meni tynnyriä karkuun, mutta kun annettiin sille yksi pieni luun palanen niin siihen Kingi teki aika nopeasti lähempääkin tuttavuutta. : DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *