10.03.2008 – tokoilua.

Taas kerran saa olla kerrassaan tyytyväinen tohon ”piskiin”. =)

Oltiin iltapäivällä semmoinen 45minuuttia Kingin kanssa ulkosalla. Otin Kingin kanssa seuraamista, luoksetuloa, liikkeestä maahanmenoa ja seisomista ja yhden 2min paikallaanmakuun – ja lähes ilman makupaloja!
Oli mulle suuri ihmetyksen aihe, kun koira toimikin ilman makupaloja ja vieläpä kamalan hyvällä motivaatiolla. Jee!
(Kyllä mulla oli herkkuja mukana, mutta niitä ei paljoa tarvittu, kun poika toimi ilmankin.)

Luoksetulo on melko hyvä, tulee aika nopeasti (mutta loskainen sää vähän hidastaa nirppanokan liikkumista.) eteen ja perusasentokin on suora.
Seuraaminen on <3, ainut miinusjuttu, minkä nyt huomasin oli se, että Kingi ei istukaan kun pysähdyn – en tiedä johtuiko se säästä, ettei viitsinyt kurata oikein turkkiaan, vai tekeekö se tuota muutenkin. Nyt kuitenkin harjoittelin sitä vähän, ja edistyikin. Alussa kumminkin istui ihan nätisti perusasennossa. Seuraaminen kytkettynäkin sujuu nähtävästi aika samaan malliin, kuin kytkemättömänäkin. (ei olla juuri hihnan kanssa pitkään aikaan tokoiltu..)
Liikkeestä maahanmeno, öööh. Maahan mentiin tänään aika laiskasti, mutta kaipa se jotenkin menee. Liikkeestä seisominen menee ihan jees.

Ihmetystä tuotti myös se, kun vastaan tuli naapurin koira ja Kingi oli vapaana, niin se vain katsahti ja jatkoi tiensivun haistelujansa samantien. 😛 Olisin kuvitellut, että se olisi ollut lähdössä sen luokse, tai ainakin päästänyt ääntä, mutta mulla onkin fiksumpi koira, kun mitä oon luullu : DD

Yksi ajatus artikkelista “10.03.2008 – tokoilua.”

  1. Mukavaa, kun teidän treenit menee mukavasti! Mä oon huomannu mun ja Nellin välillä ihan samanlaista yhteyttä. Se tulee enemmän pusuttelemaan ja halimaan. 🙂 Liekö collieilla kevättä rinnassa ja siitä moinen tempaus. 😉 Hyvää kevään alkua teille, ja tsemppiä treeneihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *