11.03.2008 – hiomista.

Tänään hiottiin tuota viimeksi huomattua perusasentoa, joka oli vähän kökkö. Tehtiin semmoista sisällä, että vaihdoin pari askelta vähän väliä paikkaa ja koiran piti aina ”korjata” sivulla olo. Ihan ensin kuitenkin korjattiin perusasento suoraksi – Kingi meinaa vähän tulla kauaksi tai sitten vähän vinoon, joku sanoi, että se voisi yrittää nähdä mut paremmin/helpommin tai jotain semmoista, mutta suorassa sen kuitenkin pitäisi istua. ;D
Tämmösiä ”pikkujuttuja”, mutta kuitenkin aika tärkeitä tänään harjoiteltiin, kontaktia ja semmosia.

Aloitettiin myös opettelemaan uutta temppua, ”halaamista”. Koira pistää siis tassunsa mun olkapäille. Kingi oli ihan innoissaan tästä, kun pysty väliin vähän lipaseen ohjaajan naamaankin pari lipsaisua helposti =D Aloitin tempun opettamisen ihan niin, että nostan namipalan pään korkeudelle – koira yrittää tavoitella makupalaa ja mie laittelen tassut sitten oikeaan paikkaan, muutamien toistojen jälkeen Kingi varmaan oppii sen, mutta tänään en kovin montaa toistoa jaksanut tehdä.

En oikein tiedä, että mitä meidän suhteelle on nyt tapahtunut, mutta musta tuntuu, että se on nyt ihan kamalan hyvässä kunnossa, paremmassa kun ennen. (: Kingi on nyt jotenkin aina innoissaan, kun oon sen kanssa tekemässä jotain, yrittää pusutella ja semmosta. Jes. <3 (on se toki ennenkin ollut samanlainen, mutta nyt se on jotenkin vielä enemmän mukana.)

Kingi on muuten ihan hulluna tuohon sen joululahjaleluun (tonttulakkinen), se tykkää kamalasti leikkiä sillä ja riehaantuu aika paljon kun sen ottaa esiin ja vähän härnää sillä. Sitte se yrittää saada sen ja kun saa niin alkaa vetämään ja murisemaan leikkisästi =)

Kohta täytyy kyllä tulla joku takapakki, kun nyt tuntuu, että oon kirjoitellut tänne blogiin vaan tämmösiä ilosia kirjotuksia. =DD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *