19.04.2008 — mettälenkki.

Tänään käytiin kivalla, noin tunnin mittaisella metsälenkillä yhdessä Hassen (pk collie, n. 3v) ja Artun (lk collie, n. 1v) kanssa. Arttu oli porukan innokkain leikkijä, jonka kanssa Hassekin innostui välillä kisaamaan ja pari kertaa sai se Kinginkin mukaan, joka tosin suurimman osan lenkistä tykkäsi tapansa mukaan enemmän nuuskia puskia ja kulkea muutenkin vähän hitaamman puoleisesti. Välillä kuitenkin Kingistäkin irtosi jotain vauhdintapaista..

Oli ihan mukavaa ja kivat maastot. ((; Ja koiratkin oli kai jotain tehneet, kun ihan kuraisena tultiin kotiin.

Yksi ajatus artikkelista “19.04.2008 — mettälenkki.”

  1. jaajaa. että mua sitä ollaan lenkitetty, ja että olin oikein innokkain lenkkeilijä. no mikäs siin ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *