26.04.2008 – Lahti KV.

(c) Tiia

Tänään kävästiin pyörähtämässä näyttely Lahdessa, mukana oli jälleen kannustajana Hönö ja Tiiakin siinä vieressä kaikenlaista höpötti.
Mukava päivä kaikenkaikkiaan, oli mukava nähdä pitkästä aikaa myös Saana, Anni ja Suvi.

Häkissä Kingi piti ”normaaliin” tapaansa ääntä jonkin verran, mutta kehässä käyttäydyttiin melko hyvin, nakkien ansiosta! Kehään lähtiessä lähdin hakemaan jotain H’ta tai EH’ta, mutta palattiinkin sitten ERI’n kanssa ja saa kyllä nyt olla mielettömän tyytyväinen. =)

Arvostelu (suomennettu); ”4- vuotias, hieman lyhytjalkainen. Korvien asento hieman leveä, hieman vaaleat silmät. Hieman raskas pään profiili. Vahva ylälinja. Hännän asetus hieman korkea. Hyvä rintakehä. Pitkä turkki, mutta sen tulisi olla hieman karkeampi. Kauniisti liikkeessä kannettu pää, häntä hieman korkea liikkeessä. Erittäin hyvin esitetty.
Tuomarina oli Italialainen Pietro Paolo Condo.

(c) Tiia

Yksi ajatus artikkelista “26.04.2008 – Lahti KV.”

  1. Kävin taas lueskelemassa teidän puuhailujanne. Mukavalta kuulostaa! Meillä on tosiaan vähän samaa obgelmaa seuraamisen kanssa, Nelli ei meinaisi oikein motivoitua aina siihen kokeissa, muuten treenatessa menee hyvin. Täytyy alkaa varmaankin treenaamaan sitä leikin varjolla. Vaikka pallon tai frisbeen kanssa. Onnittelut näyttelytuloksesta! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *