15.05.2008 – whii!

Kingi oli poikkeuksellisesti ulkona yksikseen koulupäiväni jälkeen, yleensä lähetään heti touhuileen jotakin sen kanssa.
Se oli ihan hyvä juttu sinänsä, sillä Kingissä oli ihan eri tavalla ”virtaa”, kuin normaalisti. Kingi oli tosi innoissaan tekemään kaikkea ja vauhtiakin oli!
Seuraaminen kytkemättä oli mun mielestä tänään aika upeata. Kontakti ei rakoillut juurikaan ja koira pysyi mukana. Kun kannustaa ja kehuu, niin koira pysyy ihan vieressä, mutta kun se jää vähemmälle, niin koira menee vähän kauemmaksi, pysyen kumminkin mukana. Tämäkin kaipaa vissiin vaan harjoitusta.
Perusasento ja siinä liikkuminen alkaa sujumaan paljon paremmin ja koira liikkui tänään tosi ripeästi korjaamaan, jos liikuin vähän.<3
Vapaahyppyäkin harjoiteltiin, vaikka se sujuukin melkoisen hienosti. (tosin agility esteellä, mutta toivottavasti se toimii samoin myös toko esteellä.) Kingi meinaa vähän ennakoida hyppäämistä, ihan innoissaan oli. Kerran ennakoi myös loppuperusasennon, pitää palkata vaan seisomisesta useammin ja jättää istuminen välillä pois. Olin kummiskin yllättynyt, kun poika osasi tuon noin hienosti, vaikka viimeksi sitä ollaan harjoiteltu ties kuinka pitkän aikaa sitten. : D
Paikallaanmakuutakin harjoiteltiin. Siihen haluan lisäälisää varmuutta ja en oikein luota tuohon epeliin, että se pysyisi maassa sen 2min toisten koirien vieressä.
Nooh, harjotustaharjotusta 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *