21.05.2008 – normaaliii.

Eilen meillä kävi yllätysvierailulla Hasse -collie, jonka kanssa Kingi pääsi irroittelemaan pellolle. Kyllä hännät heiluivat, ääntä kuului ja ennen kaikkea pojilta löytyi VAUHTIA! Pienet mutatassut olivat koirat sen jälkeen, mutta hauskaa niillä varmasti oli. 🙂

Tänään riehuttiin ja leikittiin Kingin kanssa enimmäkseen. Kingi tykkää kamalasti itsetekemästäni lelusta, joka on siis sellainen, missä on sukan sisällä tennispallo, sen kanssa on kiva riehua itsekseen ja juoksennella ympäriämpäri, niin kuin myös vetää omistajan kanssa kilpaa.

Koulutuksessa alan kiinnittämään huomiotani enemmän paikkamakuuseen ja maahanmenoon nyt. Ainakin yritän! Tänään otin Kingin kanssa ihan helppoja ja lyhyitä harjoituksia paikallaolossa. Lyhyitä seuraamispätkiäkin otin, ja alan nyt kiinnittämään huomiota omaan suuhuni, etten kannusta koiraa seuraamishetkellä niin paljoa, vaan kehut tulee vasta sitten onnistuneen suorituksen jälkeen. Vaihdellen siis näitäkin toki!

Jeees, tällästä normaalia haukun elämää meillä taas. Lenkkeilyä ja riehumista ja silleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *