03.06.2008 – kesälomaaa.

Kolmas päivä kesälomaa menossa, ollaan touhuiltu Kingin kanssa kotona. Kesän ensimmäiset pyöräilyt tehtiin sunnuntaina ja kyllä poika sen muistaa vielä hyvin, vaikka vähän laiskaskohti ravaileekin, mutta kyllä se siitä taas.

Tänään treenailtiin taas perusasentoa, lyhyitä seuraamispätkiä ja paikkamakuita. Seuraamista tarvii saada vielä tiiviimmäksi ja pysyvämmäksi, lyhyet pätkät menee tosi hyvin. Paikkamakuut meni tänään melko hyvin, otin vaan puolenminuutin ja minuutin makuut, pitää saada se nyt uudelleen opetettua siten, että se on koko ajan skarppina, ei tässä muu taida auttaa : D
Sitten aina välissä pidettiin hauskaa, juostiin ympäri pihaa ihan hullun näköisinä, kun mulla oli lelu kädessä ja Kingi yrittää saada sitä, välillä revitään ja välillä noudetaan sitä : D

Ihanaa aikaa tää kesä.<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *