22.06.2008 – pakkaustaaa.

Huomenna mennään Kinkun kanssa collieleirille kolmeksi päiväksi, vielä pitää vähän pakkailla, mutta aikalailla jo kamat kasassa, kun vaan saisi nuo tavarat mahtumaan yhteen kassiin, mulla kun on tapana joskus hamstrata aluksi liikaa tavaraa.

Tänään harjoitellessa Kingi oli ihan mahtavassa vedossa.<3 Ilman sitä leikkimisjuoksuriehumis säätöä se olisi kyllä ollu iha köntyslöntys (niinkun usein on!), mutta sen jälkeen se oli kyllä niin innoissaan tokoilemassa jotain, päivemmällä kun sen kanssa jotain perusasentoa yritin hioa, niin poika oli vähän tylsistyntyt, niin ei kannattanut pidempään, mutta tosiaan, mun pitänee alkaa riehumaan ton kanssa paljon useemmin ennen harjoittelua, yleensä oon riehunu harjottelun jälkeen, mutta ilmeisesti näinpäin parempi tolle. Köntykseen pitäis saada lisää vauhtia =D

Mitäs muuta. Ainiin! Ihme kyllä, jaksoin koota meidän kepit kasaan pitkästä aikaa kokeillakseni Kingin kanssa, että vieläkö se osaa pujotella jaa hei; – koira meni ne upeasti<3 Ilman mitään mun ohjauksia, hoin siinä vierellä vaan jotain ”kepit” tai ”kepkepkep”. Se meni ne sillee kivasti, vähän vaan vielä vauhtia lisää siihen. Hihihi!

Niija tein sivuja vähän eteenpäin tänään, saa nähdä koska saan nämä valmiiksi, aika hitaalla tahdilla edennyt viime aikoina, mutta eiköhän se tästä!
Kesälomalla on kyllä ollut välillä vähän tylsyyyyttä! Oon heränny melkein joka päivä joskus yhdeltätoista. No okei, kyllähä mää oon jossaki käyny ja semmosta lomalla, mutta kotona on vaa välillä tylsyyttä. ;// Onneks huomenna pääsee tonne ja siellä jotain ihmisiäkin jopa näkee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *