10.10.2008 – syysloma alkoi.

Ulkona oli kiva ilma, joten kävin vähän kuvailemassa ulkona. Pahoittelut, kuvat ovat yläpuolella liian pienikokoisia, mutta pitää vielä yrittää opetella käytämään tätä kuvatoiminta tässä WordPressissä. 😀 Toi vika kuva on vähän karu, näyttää siltä, että Kingi söis mun käden seuraavaksi, mutta ei se muuta kuin tuota palloa ottanut.

Treenailtiin ja leikittiinkin siinä jonkin verran. Pitää muistaa tehdä luoksetuloharjoituksissa enemmän niitä kertoja, että en pyydä koiraa luokse vaan palaan takaisin sen luo, kun se ennakoi tänään. Paikallamakuuta harjoiteltiin, vielä vaan lisäälisäälisää. Seuraaminen oli tänään AIVAN UPEAA. Oikeasti, se olisi voinu jopa näyttää kunnon seuraamiselta tänään, en muista onko se koskaan mennyt noin hyvin. Kaikki perusasennot, pysyi vauhdissa mukana juoksussakin (!), kontakti ei rakoillut ja paikkakin oli hyvä. Jes!
Liikkeestä seisomisessa tulee näköjään askelia käskyn jälkeen, pitäisi varmaan vähän palata taaksepäin ja harjoitella lisää.

Suunnitelmissa olisi mennä Orivedelle möllitokoilemaan 22.10 ja mahdollisesti myös match showhun 25.10, mikäli nyt saan kyydit järjestettyä sinne. Kattellaan.

Yksi ajatus artikkelista “10.10.2008 – syysloma alkoi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *