04.01.2009 – kuulumisia.

Uusvuos oli ja meni tänävuonna paljon kivemmin Kingin osalta, kuin edellinen. Olimme maalla ja siellä ei juuri paljoa paukuteltu ja niistä pienistä, mitä paukuteltiin, ei Kingi liiemmin välittänytkään. Jee.

Useista blogeista oon lueskellut, kun monet on asettaneet tavoitteita uudelle vuodelle, joten munkin varmaan pitäisi jotakin pientä miettiä mulle ja Kingille.
– kunto paremmaksi kummallekkin.
– nyt vihdoin se paikkamakuu oikeasti kuntoon!! (paljon häiriötreeniä ja silleen!)
– tokossa kilpailemaan. (ainakin monia möllejä, virallisiin ? ^^)
– harrastellaan agilityä enemmän tänä vuonna.
– ainakin muutamassa näyttelyssä (& mätsäreissä) käyminen.
– käydään jalostustarkastuksessa.
– leireilyä.

Tänään oli taas harjauspäivä, karvaa lähti molemmista otuksista aikalailla. Näillä näkymin mennään tiistaina vuoden ensimmäiseen mätsäriinkin, toivottavasti päästään. <; Reenailu taas jäänyt vähän vähälle, mutta jotain tehdään kumminkin joka päivä, leikitään&riehutaan paljon ja semmosia!

// Ainiin, piti tämäkin vuosi selata äkkiä läpi, mitä on ehtiny tapahtua meiän koirarintamalla täs pienes ajas ja semmosia! <: Jotain tiivistystä viime vuodesta, tulee semilyhyesti ;D - alkuvuodesta jäi mieleen Lahden KV ja ensimmäinen ERI. (ja ainoa nly tänävuonna.) - Leirit!! (collieleiri Asikkalassa + koiraleiri Punkalaitumella) - möllitokot, mätsärit, ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *