08.01.2009 – torstain reenailut.

Tokoiltiin enemmän pitkästä aikaa, ja kyllä oli kivaa! Oikeasti, sain ton koiran jopa tekemään jotain ihan kivannäköisesti, tai ainakin musta tuntu siltä, en sit tiiä, mimmosta se oikeesti on..

Ensin herättelin poikaa lelun kanssa riehuen, sitten vähän seuraamispätkiä, jotka meni oikein kivasti! Vähän sais olla tiiviimpää (seurata lähempänä, ei ois niin isoo rakoa mun ja koiran välissä.), ja perusasennot suoraa varmia. (koira kyllä korjaa ite jos tajuaa menneensä ihan vinoon, mut sais tulla suoraan kunnolla.) Hyvin kontakti pysy ja oli innokkaasti mukana, myös juoksussa seuraamiset onnistu varmaan PARHAITEN IKINÄ! Jee!

Ja noutaminen, ahhhh, oon niin iloinen tästä! Ollaan pidetty sen treenaamisessa nyt ihan suosiolla taukoa, kun mulla meni aikaisemmin hermo, kun ei oikein ottanut tulosta sen opettaminen, eikä koirakaan ollu järin kiinnostunut siitä (mikä sit johtunei varmaan mun metodeista.. ;D), mutta nyt! Ensin otettiin pelkkiä pitoharjoituksia mun edessä pari kertaa, sit ajattelin ihan huvikseen kokeilla, että miltä koko liike näyttää, niin toi toimi mun mielestä jopa ihan hyvin! Vähän jää turhan kauas luovuttamaan, mut kun se lähtee innokkaasti ja tuo innokkaasti, niin se on jo iso juttu meillä! HIHII!

Sit lopuks harjoteltiin perusasentoa, askel eteen, askel sivulle, pari askelta eteen, vähän matkaa seuraamista jnejne. Mentiin kans luoksetulot, liikkeestä seisomiset ja kaukokäskyjäki vähän otettiin jossain välissä. Niissä ei oikeen mitään erikoista mainittavan arvoista, iha jees.
Lopuks leikittiin oikein kovasti ja oli kivaa molemmilla. : )) Ja oon tyytyväinen !

Mut apua, nyt tajusin, että melkeen yhtään en harjotellu paikallamakuuta, mikä on se liike, joka eniten meillä kaipaa harjottelua. Kyl nyt vähän, mut sais kyl paljon enemmän. Oonpas tyhmä! :< Mun pitäääis alkaa tosissaan sitä reenaamaan, oikeasti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *