23.02.2009 – liitelyy.

Melkeen kuukausi päivittelemättä. o: Jaiks. No mut, ei tässä oo niin paljoo mitään merkittävää tapahtunukkaan, mitä nyt ollaan vähän reenailtu, lenkkeilty ja semmosta perusjuttua, mistä ei aina jaksa rustailla. Nyt hiihtoloma, jee. =))

Oltiin tänään Längelmäen hallilla reenailemassa vähän agilityä ja tokoakin vähän otin. Kiva reenailla välillä sisällä, lämpimässä. Ja jossain muualla, kun kotona. = D

Viime reeneissä meni niin vauhdilla, mut taas sai hakea sitä tuosta vasikasta =D Mut kivaa oli! Ja sain tytöiltä ihan hyviä neuvojakin sit =)) Mut äähh, toi koira keksii jotain ihme kummituksia noitten esteiden välille välillä. Esmes eka menee hienosti, mut sit yhtäkkiä puomilla ei suostukaan meneen toiseen suuntaan radalla sitä, vaikka on just hetki sitte menny sen hyvin. Ja hyppyjä kans hyppäs vähän varovasti, kun ne oli korkeemmalla. Mut kai sitä pitää hypyttää sit matalemmalla enempi, ennenkö nostaa noita rimoja. Mun pitää vaan yrittää innostaa Kingiä ite enempi ja saada sitä menemään jotenkin : D
Oli kummiskin kivaa silleen taas !

Tajusin tänään kanssa, että paikkamakuut on oikeesti aika haussa vielä, toi koira on oikeesti kunnon vinkuintiaani. Toi tarvis tositosipaljon häiriötreeniä siihen, että lähtis toi ääntely pois. Pysyy kummiskin, tais se kyllä jossain välissä noustakin, mut meni sitten takasin käskystä maahan. Seuraamisissa hiottavaa, on vähän kaukana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *