06.03.2009 – kuulumisia.

Olin ihmetellyt muutaman päivän ajan, että mikä ihme tuolle koiruudelle oli tullut, kun vinkui sisällä, pyrki ulos vähän väliä ja oli kuulemma jopa kiivennyt raput yläkertaan omin avuinsa (mitä siis ei yleensä ikinä tee.), pysynyt kyllä hyvin vapaana pihassa ym, mutta sitten kuulin vasta, että naapurin tytöllä on juoksuaika ja koin valaistuksen. : D (ja kuinka tyhmä olinkaan, kun en aikasemmin tajunnu =D) Mut eipä oo viimesen viiden vuoden aikana Kingi ikinä käyttäytynyt tuolla tavalla. ; D

Oon reenaillut tosi laiskasti viimeaikoina. Jotain talvitaukoilua ollu? Tänään vähän yritettiin tokoilla vähäsen, seuraamista ja perusasentoja hiottiin. Luoksetulo on kyllä kiva nyt. Mut seuraamisissa sais edelleen saada sille pidempää matkaa tiivistä seuraamista. Naksuttimesta vois olla apua..? Perusasennotki iha jees.

Nyt ollaan viikonloppua aloiteltu ja tultu Hassen luo riekkumaan ja leikkimään. Käytiin kivalla, vähän pidemmällä lenkillä ja semmosta. Meillä on myös muutaman viikon ollut tehoturkinhoito päällä, kun ensiviikon lauantaina olisi tarkoitus suunnata Tampereen näyttelyyn.

Niinja naapuriin muutti joku aika sitten lapinkoirauros, toivottavasti saadaan siitä joskus tulevaisuudessa Kingille kaveri. =)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *