17.04.2009 – aksareenit.

Tänään oltiin Kana-areenalla (Längelmäen agilityhalli) treenailemassa agilityä, tai oikeastaan pitämässä vähän hauskaa… ;–)

Aloittelin Hassen kanssa. Kovasti tuo tuntuu kuumenevan herkästi ja alkaa paukuttamaan.. Pitäis miettiä, millä sen Hassen energian saisi suunnattua siihen tekemiseen paremmin, että se keskittyisi kuuntelemaan mua, kun sillä menee huomio sitten vaan siihen paukuttamiseen ja mun ympärillä pyörimiseen. ;–D Tottistelussa tuo ei niinkään ole ongelmana, mutta kun ohjaaja rupee juoksemaan ja vähän riehumaan enemmän, niin siitä se lähtee.. Mutjoo, eiköhän me vähän jotain saatu tehtyäkin siinä välissä aina. ;-))
Mut ihan jees muuten. Harjoiteltiin vaan ihan pieniä radanpätkiä, pari estettä aina yhteen ja silleen alkeita.

Kingi välissä. Jooh, vauhdilla mentiin jotain pientä myös.. Puomille ei mennyt, sitten sain sen sinne avustettua nakin kanssa, kunnes keskellä tuli kamala kiire juosta alas (pelko?). Sain kuitenkin ohjattua ilman sen kummempia tapaturmia alas ja palkkaus. Myöhemmin, toisella kierroksella, menin uudelleen kokeilemaan, aattelin että menee, mutta sitten ei tuu yhtään mitään. Avustaja auttamaan – ei siltikään, vaikka mitä yritettiin.. Mä en tajua mitä ton kanssa tekee. Kingi menee ihan lukkoon ja ei osaa enää toimia mitenkään. Kun puomi on kuitenkin opetettu sille ja se oli ollut pitkään sen yksi lempiesteistä !! Mutta nyt, mä itken.. :< Sille vaan tulee tommosia mörköjä. ;< Päätettiin kuitenkin treenit parilla kivalla esteellä. :--) Ja niin! Meiän kepit on kuulemma kivat, mun pitää vaan jos Kingi kestää sen, niin kun ite teen semmosta 'tahtia' jaloillani siinä vieressä, niin saada se mahdollisesti häivytettyä.. Mut kuulemma Kingi tekee innokkaasti ja silleen kivasti ne : D Kingi kyllä ottaa kamalan paljon ympäristöstä, tai sen vire nousee yli. Tottisteltiinkin jotain välissä. Perusasennot edistää, kun se on niin 'innoissaan' tekemässä. Mut huomaapahan vaan, että niissä on paljon reenittävää kotona vielä ihan alkeita.. Paikallamakuuta otin metrin päästä, tosi lyhyin välein palkaten (muuten vuotaa). Joo, kaks "ongelmakoiraa" (tai ehkä pikemminkin laiska ongelmaohjaaja? :D) reenittävänä. :—D No ei vainee!

PS. Harjasin eilen Hassen. (sitä se kaipaskin, kuten aikaisempien ’artikkelien’ kuvista voitte nähdäkin, että se oli ihan kamalassa kunnossa, kun oon ollu laiska..) Kingikin pitäis tässä viikonlopun aikana harjailla ja hoidella. ;–)

PPS. ONNEA HASSELLE (+ sisaruksille) 4-VEE PLAKKARISSA, eileeen oli synttärit! :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *