19.04.2009 – sunnuntain touhut.

Toi kamala tuuli jatkaa vaan tuulemistaan… ;< Mut tänään vähän reenailtiin sentäs jotain ja sain jollain ihmeenkaupalla iskääkin kuvaamaan.(!!) Tosin ei se jaksanut kun vaan Kingin reenailuja kuvata vähäsen, mut on sekin jotain jo! Ensin leikittiin jonkin aikaa Kingin kanssa, toi leikkii erilailla, kun sillon ku se on ollu yksin, no ei kai se mikään ihmekään ole, että intoa löytyy enempi, kun reeniaika on pienempi, kun on kaks koiraa. 😀 Mutjoo.
Ensin vähän paikallamakuuta..


..ja sitten siitä luoksetulo, vauhdikas tää kuva ainakin..


Seuraamisen yrityksiä.. mulla alkaa vähän kyrsimään ittellä tää hinkkaaminen välillä, mutta ei siihen onneen taida olla mitään oikotietä, kun en oo sitä aikasemminkaan osannu mitenkään opettaa, niin pitää nyt tehdä tipuaskelilla ja sit imutella välillä nakin kanssa, joskos se oppis siitä sen oikeen seuraamispaikan pian.. yritän myös opettaa sille käännöstä vasempaan paikallaan, että oppis käyttämään takapäätänsäkin vähän, mutta tuntuu olevan kovasti hankalaa, mut eiköhän sekin siitä pikkuhiljaa..


Noutamista.. (alku oli vaan vähän hapuilua, mutta kyllä se sen sitten toi..)


..ja noutokapulan luovutus, joka ei oo niin kiva. Mää seison tyhmästi jalat levällään ja vielä koukussa näköjään. Joten eikun edessäistumis reenejä paljon lisää enempi.

——

Hasselle opetin tänään naksuttelua ja musta tuntuu, että se alko jo ehkä vähän oppimaankin, että mitä se meinaa! Harjoittelin kosketus ’kepin’ kanssa sitä, että kosketus -> naksuhyvä -> palkka. Ja näin tehtiin useita toistoja. Luulisin, ettei ton otuksen opettaminen noutoliikkeeseen olis kovin vaikeeta, kun se muutenkin tykkää niin paljon leikkiä ja kannella noita leluja. =)) Pitää vaan pikkuhiljaa edetä ja reenailla!
Ja sisällä aloiteltiin myös edessä istumiseen reenailua, että saa ton sitten noutoliikkeeseen yhdistettyä jossakin vaiheessa. Pitää tätäkin jaksaa vaan hinkata paljon ja tehä siitä ihmisen eestä sille semmonen paineeton ja kiva paikka, kun nyt se on vielä niin kaukana..
Kyllä me Hassen kanssa pihallakin vähän reenailtiin seuraamisia, perusasentoja ym. Ja leikittiin pallllljon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *