20.04.2009 – kuvapostaus.

Oonkin nyt sitten tän viikon TET -harjoittelussa eläinlääkärillä, tänään aloittelin ekaa päivää ja oli kyllä kivaa! :–)

Mutta tässä nyt tämän päivän kuvia lenkiltämme.. ja oon jotenki kuvaillu vaa tota mustaa koiraa enempi, onkoha se joku tottumisjuttu vai mikä siinä on :–D


”Äiti pelasta mut ton pedon suusta!”

—–

Reenailtiinkin.

Kingin kanssa perusasentoreeniä. Seinän vieressä onnistuu napisti, eteen ja taakse. Oon ruvennu palkkaamaan sitä silleen, että mää ite pidän kättä jalas kiinni, että se olis palkkausajankohtana tiiviisti jalassa kiinni, tuntuu, että olis auttanutkin vähäsen.
Ja taas mä ahnehdin.. se seuraaminen ei oo vielä tarpeeks tiivisti opittu paikka, että voisin ottaa pitkää seuraamista, niin mun pitäis nyt tajuta, että jatketaan vielä pidempään noilla paikallaan pyörimisillä sinne sun tänne, eikä mitää tommosia pitkiä… ää.
Sit otettiin luoksetulokin, ihan jees.
Kingin kanssa harjoteltiin myös eteen tulemista, se alkaa nyt pikkuhiljaa tuleen kunnolla iholle ja oppimaan sitä. Pitää vaan tehä tosta nyt huolella vahva jotenkin.
Temppuiltiin myös ja opetin tolle uuden tempun. Semmoi, että kun kävelen eteenpäi, ni toi tulee takana ja nostaa aina tassun mun jalan päälle takana.. ollaan me kai tätä joskus miljoonavuotta sitte kokeiltu, mut nyt se tajus sen kivan nopeasti! Sit siksakkia, hyppykoikkelointia ja sen semmosia kivoja hassuttelujuttuja!

Hassen kanssa vähän samanmoisia reenejä tehtiin, kuin mitä Kingin kanssa, lähinnä siis paikallaan pyörimistä ja ton seuraamisen hiontaa. Ja leikkimistä. : D Ja taidettiin me vähän näyttelyreeniäkin tehä Hassulin kanssa. :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *