17.05.2009 – treenisunnuntai.

Tänään käytiin myös mummolassa tekemässä yksi juttu, joten pyöräiltyä tuli taas aamupäivällä pienehkö lenkki.
Päivemmällä mulle tuli kaveri, jonka kanssa lähdettiin metsään lenkkeilemään ja saatiin me muutama jälkikin sinne aikaiseksi tehtyä Kingille.
Se olikin tämän kesän ensimmäinen kerta, kun jälkeä tehtiin. Ensimmäinen oli helppo, tiheästi makkaraa ja tosi lyhyt. Seuraavalla kerralla Kingi olikin jo vähän enemmän innoissaan jäljestämään, makkaraa vähän harvemmin ja ihan kivastihan se meni. Mutkassa meinasi painella ohi, mutta kyllä se oikea reitti sieltä sitten löytyi kumminkin, kun huomasi menneensä vähän vipaan suuntaan. Lyhyitä molemmat, mut pientä toimintaa tollekin saralle. ;–)

Pihassa reenailin sitten Kingin kanssa ja kaveri näppäili kameralla kuvia tokoilusta ja leikeistä. Treenailtiin perusseuraamisia ja pari kertaa otin myös jättäviä liikkeitä, maahan ja seisomaan.
Laittelen tähän vähän päivän kuvasatoa..


Nyt mä noudaaan ton palikan!

Täytyy vielä sanoa, että poika oli kyllä aika väsynyt illalla päivän touhuista ja nukkuu hyvin tyytyväisen näköisenä. :–)

2 vastausta artikkeliin “17.05.2009 – treenisunnuntai.”

  1. Teilläkin näemmä kiskotaan siitä narusta, kun leikitään patukalla?
    mä en oo vielä tohtinut investoida ns kunnolliseen narupalloon, kun tuo pentu roikkuu mieluiten siinä narussa, eikä pallossa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *