07.07.2009 – lenkkeilyä ja ensimmäinen punkki.

Hu hu hu ! Tuleepas usein kirjoiteltua nyt, mutta ’pakko’ !

Tänään käytiin kera koirien lenkkeilemässä vähän pidempi lenkki, mukana oli myös nahkakollikka Arttu naapurista. Pojat sai remuta vapaana ja ihan hauskaakin välillä oli ! Arttu ja Hasse oli ihan bestiksii, Kingi vähän katteli vaan vierestä ja kyl se vähän Arttuakin kiusotteli välillä.
Lenkki kesti jonkun pari tuntia ja käytiin vähän jossain kodallakin ja koirat pääsi siellä järven rannalla vähän juomaankin puolessa välissä.

Muutamia räpsyjä lenkiltä, harmillisesti kamerasta vain loppui akku ennenkuin ehdittiin edes puoleen väliin.. mutta alkumatkaltakin jotain sain:

Jonkin aikaa lenkin jälkeen löysin Kingiltä kesän ensimmäisen punkin !! Se oli mennyt turkin läpi iholle, mutta Paulan (ja koiransa Daran) kivoilla vinkeillä sain sen irti myös ilman punkkipihtejä.
Punkista vaan kevyesti kiinni ja pyöräytetään vastapäivään, niin lähti helposti koko inhottava elikko pois ! Yleensä noi on iskä napsinut kissoilta pois, mä en oo koskenut, mut nyt ei ollut häntä ottamassa poies, eikä Kingillä niitä oo juuri oikein ollutkaan !

Illemmalla tokoiltiin vielä sen verran, että treenasin Kingin kanssa tuota perusasentoa ja takapuolen käyttöä sisällä. Toi tarvitsee vielä voimakkaan käsimerkin avuksi tuossa, mutta sitä pikkuhiljaa häivyttämään, eiköhän se tästä pikkuhiljaa, pitää vaan reenata kovasti tuotakin erikseen askel askeleelta.

Yksi ajatus artikkelista “07.07.2009 – lenkkeilyä ja ensimmäinen punkki.”

  1. Yäk noita punkkeja! Me bongattiin eilen Akselin otsalta kävelemässä punkin, joka ei siis ollut ehtinyt kiinnittyä! Se olikin toinen punkki tossa koirassa tänä kesänä. Kohta pitää sitten oikeesti hankkia ne punkkimöhmelit, jos niitä alkaa enempi olla. Pikkukoirilla mömmöt on jo niskassa ja yhtään ei ole ollut niissä öttiäisiä sen jälkeen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *