11.07.2009 – kyttäämässä ja reenailua.

Kävin tänään kyttäilemässä muiden suorituksia Kangasalla TOKOn SM -kisoissa, oli kyllä hienon näköistä, kun jotkut koirakot vaan osaa niin upeasti ! ;o) …ehkä mekin tässä joskus. =))

Eilen kävin yhden tutun ja hänen kollikkansa kanssa lenkkeilemässä vähän. Illemmalla kävin vielä poikien kanssa lenkin yhteydessä reenailemassa ja tein myös jäljet molemmille.

Hasselle tosi helppo ja lyhyt. (Kun edellispäivänä ei sujunut yhtään, mutta siitä taitaa olla tosi pitkä aika, kun sen kanssa on tehty jälkeä.) Hassen vielä ohjasin makupalojen perään, että se tajusi, että sieltähän löytyy namia.. :–p Muutaman löydettyään poika alkoi jo vähän kiinnostua ja etsimään lisää. Ihan alussa siis tää homma Hassen kanssa.

Kingin jäljen tein ennen Hassen jälkeä, ajoin Hassen jälkeen, kai se siinä muutaman minuutin ehti vanhentua :–D Kinkulle tein janan, vaikka vähän olin epävarmana sen kanssa, kun kotona oli aiemmin jäljestänyt vähän heikommin, mutta päätin kuitenkin tehdä, kun pari päivää sitten oltiin täälläkin menty ihan kivasti ja olihan just satanut, niin se oli muutenkin helpompi sille.
Ja kannatti, Kingi löysi tosi hyvin janan ja lähti kivasti jäljelle, pitää vähän sitä jarrutella pidätteillä, kun meinaa alkaa menemään vähän turhan lujaa välillä :–D Laitoin myös ekaa (tai no tokaa…) kertaa jäljelle pari esinettä ja esineen kohdalla käskin maaaahan ja annoin taskusta vähän namia maahan, nostin esineen taskuun ja jonkin aikaa siinä oltua käskin jatkaa eteenpäin. (koira oli ihan innoissaan ja olis vaikka heti jatkanut, jos olisi antanut :-D)
En tiedä sitten, että kuinka oikein mä tätä esineiden ilmaisua harjoittelen, toivottavasti teen edes jotakin oikein. :–D

Tokoilessa harjoiteltiin Kingin kanssa naksuttimen kanssa seuraamista, klikkaan kontaktista ja hyvästä paikasta ja palkkaan oikealla kädellä jalasta kiinni. Tuntuu auttavan. =) Paikallamakuu.. se on ihan hirveässä jamassa taas. Pitää pienentää taas sitä makuuaikaa, kun meinaa nousta istumaan !! ÄRRÄR. Kyllä me enempi niitä onnistuneita makuita kummiskin ollaan saatu, mutta silti..
Tehty myös perusasento reeniä, takaosan käyttämisharjottelua ja sen sellasta.

Hassen kanssa leikittiin paljon taas ja vähän reenailtiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *