12.08.2009 – nuuhnuuh !

Jälkeilyä siis. Tein tänään pitkästä aikaa Kingille jäljen, vaikka keli olikin aika karsee, vettä satanu melkein koko päivän.

Jana löyty aika kehnosti tällä kertaa, tai K meinas lähteä ajamaan jälkeä väärään suuntaan, siinä sitten vaan seisoin, enkä päästänyt hihnasta pidemmälle, joten tajushan se sit kumminkin yllättävän nopeasti, että väärään suuntaan oli menossa ja lähti jäljelle. Juustoa oli siellä täällä, alussa vähän tiiviimmin, sit pari kohta, ettei ollu ollenkaan ja sit lopussa taas oli. Hyvin meni. Eka melkein 90 asteen kulma meni tosi hyvin, tokalla samanlaisella meinas mennä vauhdin kanssa yli, mutta korjas kyllä tosi nopeasti huomattuaan menneen sivuun ja jatkoi oikeeseen suuntaan. Lopussa superpalkka. =)

Tokoiltu ollaan kanssa jonkin verran ! Eilen otin videoitakin taas, ajattelin tänne pistellä, mutta empä sit saanukkaan vielä niitä oikein toimimaan, vaikka ennenkin noiden kanssa on säädelty. ;< Täytyy täs kokeilla vielä, josko.. Mut siis ollaan harjoiteltu nyt kulmatyöskentelyä semmosella neliöllä, et ensin kaks askelta, käännös vasempaan ja seis ja sit jatketaan taas pari askelta, käännös ja seis.. niin et tulee neliö. Ja sit kans sitä pitää harjotella vielä lisääkin, et astun oikeelle ja koira tulis perässä. Noutaminen ihan jees, tosin huomasin tässä semmosen hassun jutun, kun otin videota, että se hakee sen kyllä ja näin, mutta sitkun on tuomassa eteen, niin jää siihen seisomaan ja ikään kuin odottamaan lisäkäskyä tulla vielä eteen.. täytyy tätä pikkuhiljaa häivyttää, että tois suoraan.. mut intoa on ! =) Kaukkareitakin ollaan harjoteltu. Paikallamakuuta yllättävän paljon myös, ja piilossa kans tositosi lyhyitä aikoja, jtn 10-30s. Paikallamakuussa pysyy hyvin kotona sen 2-3min, paljon pidempää en oo jaksanu nyt ottaa. : D PS. Toi treeniliivi on IHANA ja niiin täydellinen treenatessa !!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *