ohi on ! ja pentunäyttelykuulumisia:)

Peruskoulu. Sinne meni se 10 vuotta. Oompas mä jo vanha, kohta lukio ! :—o Ennen tätä päivää odotti niin kovin, mutta nyt. Tosiaan, haikeeta.

Eilen isi heitti sit kumminkin Soolon Jämsään KR näyttelyyn, jossa Viivi otti sen vastaan ja esitteli kehässäkin, sillä välin kun mä porasin kevätjuhlassa. :–D Mä tulin sit myöhemmin hakemaan jätkää kotiin.
Soolo oli kuulemma käsittelyssä peruutellut ja oli ollut vähän hankalaa, pitää vaan harjoitella! Hyvä että antoi kumminkin tutkia, vaikkei niin kovin tykännytkään. Juostessa kuulemma intoillut ja vetänyt ymsyms. Nooh, ipana mikä ipana. ;D
Mukana oli Soolon lisäksi kaks muuta pentua, jotka oli Soolon serkkuja, eli Winx -äidin veljen Aapon lapsia Saruskalta. :–)
Soolo oli ROP-pentu ja sai KP:n! o/ Wuhuu, mamma on ylpeä pikkupojastaan. Kiitos Viivi !!:)

Tuomarina oli australialainen Wayne Fleming.

Arvostelu; Lovely head proportions. Very good wedge. Dense coat, good fit. Didn’t move very well because of the behaviour, moved close behind.

Eli suomennettuna suunnilleen: Miellyttävät pään mittasuhteet. Erittäin hyvä kiila. Tiivis turkki, hyvä kunto. Ei liiku kovin hyvin käytöksen takia, liikkuu ahtaasti takaa.

————————————————————————————————————————

Tänään taas oli Jämsän ryhmänäyttely, jonne päästiin jälleen Elisan kyydillä. Kiitos! Pentuja oli vain yksi, eli me :–)
Tuli vähän hoppu loppujen lopuks paikalle, mutta ehdittiin kumminkin paikalle ja kehäänkin mainiosti, lyhyt matka nii vähän venyy lähtö..
Kehä meni aika nopeasti ohi, sinne sujahdettiin ja tuomari tuli pirteästi tutkimaan Solppanaa, joka antoi tosi hyvin katsoa hampaat ja muutenkin tutkia, se ei oo ollut ikinä ennen noin hienosti tutkittavana !! Pikkusen pakitellut tai muuta, nyt tosi hieno :–)
Juostiin kehässä, mä juoksin vähän liian lujaa ja sit ässäkin rupes laukkailemaan. Mentiin varmaan vallan kolme kertaa ympäri, että tuomari olis nähny vähän paremmin sit liikkeitäkin. Seisomiset sujuu ihan kivasti.
Soolo oli tosi iloisesti mukana, vähän ympyrän jälkeen maistoi hihnaakin;D
Tuomari kehui vielä antaessaan ruusukkeita, että tosi reipas ja avoin, ihanaluonteinen pentu:–)
Jälleen siis PEK1, KP ja ROP-pentu, tuomarina Saija Juutilainen.

Arvostelu: Kaunislinjainen. Hyvä luustoinen. Hyvä pään pituus ja ilme. Purenta ok. Korvat saavat vielä asettua, samoin etuosa. Tiiviit käpälät. Hyvät takakulmaukset. Lupaava karvapeite. Liikkuu vielä hieman takakorkeasti. Hyvin kannettu häntä. Vielä pennun löysyyttä. Miellyttävä luonne.

KUVAT VIIVI S.

4 vastausta artikkeliin “ohi on ! ja pentunäyttelykuulumisia:)”

  1. Vitsit kun teillä on mennyt hienosti näyttelyt, paljon onnea Evie ja Soolo! 🙂

  2. Onnittelut meiltäkin. Hienosti on näyttelyura alkanut. Meillä on Akun kanssa ensiesiintyminen 20.6. Vantaalla.

    kesäterveisin Karita ja pojat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *