tottiskurssi 5.

Kirjoittelen taas vähän jälkikäteen, muttaa muistellaaan maanantaita!

Tuijan opastuksella jälleen tottisteltiin. Taas oli muutama koirakko vähemmän, kuin viime kerralla, mutta silti aikaa kului se parisen tuntia. Hölöpönpölpötykseen varmaan :—D

Soolo aloitteli taas ensimmäisenä. Tehtiin liikkeestä maahanmenoa namin kanssa. Uijui, ei oltu harjoteltu kyllä yhtään ! Mutta silti se oli aika mainio. Tehtiin pari toistoa siten, että ensin muutama askel seuraamista -> ohjaan namilla maahan ja käännyn ja sitten palkka ja vapaa.
Sit Tuija sano vaan, että teeppäs sama, mutta et käytäkään enää sitä käsiapua, et kokeillaan. Ja ai että kun olin ylpeä, kun mussukka meni myös ilman käsiapua maahan !! Sit taas palkkaa ja vapautus.
Tätä aletaan nyt vaan työstämään eteenpäin, mun kulkema matka pikkuhiljaa pitenee jnejnenje.

Sit tehtiin luoksetuloa maasta. Se tuli eka pari kertaa vinoon, kunnes mua Tuija käski laittaan lelua alemmas ja sit se olikin täydellinen paikka :—-)) Eli nyt treenaillaan eteentuloa ja lelu alempana, tälleen luoksetulona vaikka. Palkka mahdollisimman nopee vaan sitten kun tulee.

Toisella kierroksella vaan leikittiin, kun oli niin lämmintä, niin ei oikein jaksanut treenailla silleen enempää. Jeejee Soolo tykkää kamalasti kun saa revitellä ja taistella. :–))

Viimeset 2vkoa on kulunut vanhaintalolla töitä tehden. MUTTA HUOMENNA PAIMIO KUTSUU. PAIMIO. Voi, kuinka mä haaveilinkaan siitä pari vuotta sitten niin !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *