aksailua ja muita kuulumisia.

Vähän hiljaiseloa ollu plokin suhteen tässä ja vähän treenailuidenkin. Tehtiin tuossa pieni Lontoon kaupunkiloma Nooran kanssa, oli oikeeein mukavaa ja voishan sinne uudelleenkin joss pääsis. :–)

Mutta joo, koirat oli isin hoidossa jaaa oli ne melko iloisia kun tulin kotiin ja saa taas vähän enemmän puuhaa ja muuta. Soololla kertynyt kierroksia ihan mukavasti, kuulemma vetää kivaa rallia sisällä ja on hirmu villi – ihmekös, jos ei oo saanu juosta kunnolla vapaana pihalla ja lenkillä ja purkaa energioitaan niinkun normisti. HIhiii, mun ihana pikkupentu<3 Joka tosin on jo korkeempi, kun Kingi. ------------------ Tänään mentiin vähän morjestaan piiitkästä aikaa Henriikkaa ja Unnia, voi että oli niin kiva nähdä ja näin! Ja ajateltiin samalla ottaa vähän aksaakin, vähän ollu taukoa siitä lajista tässä nyt pitkän aikaa Soolon kanssa, olla oikeen mitään tehty. Ensin lämppälenkki ja vaihdeltiin siinä kuulumisia pitkästä aikaaa (=== Ensin siirreltiin esteet ja rata kasaan, tehtiin semmonen missä oli viis hyppyä ja suora putki keskellä. Harjoiteltiin takaakiertoa ja pimeetä putkikulmaa, sekä lopussa takaaleikkausta. Takaakierrossa mun pitää ohjata ite paremmin, semmonen ikäänkuin valssaava 'heilautus' liike. Enkä saa ite mennä sen siivekkeen eteen niin, ettei koira nää ollenkaan sitä siivekettä mikä pitäs kiertää. Pimeeseen putkikulmaan Solppana irtoo yllättävän hyvin, mä vaan turhaan varmistelin sitä niin kovasti menemällä tosi lähelle, etten kerkiä juosta ohjaamaan taas uudelleen, kun se tulee kumminkin niin nopsaan sieltä jo taas. Takaaleikkaukseen Soolo ei kunnolla liiku, vaan meinaa tehdä semmosen ihmeellisen kiepin siinä. No, eipä olla tätäkään liiaksi harjoteltu, tosi vähän vaan. Vois joskus olla kotonakin ahkera ja treenailla tätä. Parin harjotuskerran jälkeen alko pikkuhiljaa sujumaan munkin ohjaus vähän paremmin ja saatiin suhteellisen onnistunut radanpätkä tästä tehtyä. Toinen rata oli vähän pidempi jo, siinä harjoteltiin mm. niistoa, persjättöä, takaakiertoa ja takaaleikkausta ym. Vaikeaksi osottautui yhdessä kohtaa saada koira kääntymään oikeaan suuntaan, mutta taas oli ohjauksessa vika, kun ohjaa vaan yhdellä kädellä niin tottakai se tulee sieltä mukaan. Mä saan juosta kovempaa suorilla, eikä tarvi niin paljoo varmistella esim. hypyssä. Lopuks tehtiin vielä vähän rengasta, sillä namileikillä, että kumpikin kutsuu vuoronperään koiraa renkaan läpi ja namin saa maasta. Tätä toistettiin hetken verran, sit tehtiin pari kertaa namialustalla ja lopuks hypyn kautta renkaaseen ja oikeein ! Tätä pitää vaan varmistella yhä. Oikein tyytyväinen kyllä poikaan ja saatiin tosi kivat treenit tehtyä ja hyvillä mielin lähdettiin. Tosi kivaa, tätä lisää taas !! Illalla käytiin vielä kaverin mökillä ja koirat pääs mukaan. Soololla riitti varmaan porukasta eniten virtaa siitä huolimatta, että oli ollu pitkissä treeneissä vähän aikaa sitten, sillon kun muut rupes jo väsähtämään juoksemaan ja sammua pitkin pihaa, niin soolo yhä läträä vedessä ja leikkii itekseen frisbeellä, kepillä ymym ja yrittää komentaa heittämään sille niitä : D Voi toista, sillä on tainnu olla melko tylsät viime neljä päivää : D:D ------------------ Eilen tehtiin vähän tokoakin pitkästä aikaa. Treenitreenit on ollu nyt tauolla, kun helle on ollu niin kova, ettei oo pidetty treenejä ollenkaan. Mutta tehtiin vähän seuraamista, sivulletuloja ja luoksaria. Lelun kanssa vaan treenailtiin, kun en oikeen jaksanu nameja ottaa mukaan :--)) Solppanan kanssa toi onkin mahdollista, mut Kingin kanssa toi lelupalkka ei oo niin ykkösjuttu, et sille paremmin namien kanssa opettelee. Vähän ollaan aloiteltu noutokapulan pitämisharjoituksia. Naksuttelemalla. Nostelee jo kivasti, muttei pidä kovin pitkään enkä saa vielä koskea siihen ilman, että tippuisi. Vielä kun tajuais idean pitämiseen. Eiköhän se tästä, pikkuhiljaa !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *