pentuilu ohi !

Oltiin viimeistä kertaa pentunäyttelemässä Soolon kanssa, tälläkertaa sivuerkkarissa Tampereella Kaupin vinttikoiraradalla. Tuomarina Gwen Beaden.


Kehä meni äkkiä ja vasta jälkeenpäin tajuan, että mä jännitän siellä kehässä itekkin, vaikka tuolla nyt sitä viimestään tarvis tehdä – pentukehässä. Hampaiden kattomista ei olla tehty taas sataan vuoteen vierailla ihmisillä (joku on vähän laiska näyttelytreenien suhteen), joten solppa vähän peruutteli siinä. Väyväy oli tylsää odotella vaan siinä, vähän äksöniiää mammaa ! Nakitkin maistu oikein hyvin sen jälkeen (not), kun olin antanu ite eka vähän aamuruokaa ja isi oli antanu sit vielä salaa aamulla vähän lisäälisää ruokaa solppanalle, vaikka yleensä aina sillä on ihan pettämätön ruokahalu ! :—DD
Ja sit juostessa oli energiaa ja vähän laukkailtiin ja kaikkee kivaa. Toinen innostuu niin kovin kun on muitakin heeeboja lähellä ! :—-))))

Arvostelu: 8 months old sable who has a pleasing head pattern with flat skull & dark eye at correct size, shape & placement. He moves with drive, but needs more length at upper arm in front. Just need to settle on the move.
ja yritin suomentaa jotenkin.. 8 kuukautta vanha soopeli, jolla on miellyttävä pään malli litteällä/tasaisella(?) kallolla. Tummat silmät, joillla oikea koko, muoto ja sijainti. Liikkuu vetävällä(?) askeleella, mutta tarvitsee lisää pituutta olkavarteen eteen. Tarvitsee vain asettua liikkeessä.
..ja sanoin sille kyllä et se on almost 9 months : D mut joo, liikkeet oli kyllä laukkailua wruumwruum ja ei oikeen näyttelyjuoksua.. ;D pitäs ehkä harjotella sitäkin joskus.

Ja oltiin isoissa pennuissa, osallistujia oli kolme ja me sijoituttiin toisiks. Siis PEK2, kunniapalkintoa ei herunut tällä kertaa. Voiton vei sukulaispoika Sidelight’s Albacete.

Ens viikolla treenaillaankin nyt sitten tätä näyttelykäyttäytymistä (juoksemista!!) vähän enemmänkin muualla kun mätsärissä/näyttelyssä, kun mennään Solppanan kanssa koiraleireilemään. Jessss !


Seuraavaks junnuihin !

Näyttelyssä oli myös HASSE, mikä tuli vähän yllärinä. Hasse kilpaili avoimessa luokassa ja esiintyi ihan luokan viimeisenä. Tuloksena hienosti EH. Soolon kaunis serkkutyttö Rose oli myös mukana, nuortenluokassa, ERI2:)

PS. Kaikki siistit kuvat on ottanut VIIVI SAARIKKO. Kiitossss taas!!:):) Paitsi alempi kuva Silja Tuomala.

Tein illalla ahkerana vielä Soololle kaks jälkeä nurmikolle. Aattelin eka et se ois liika väsyny keskittymään enää siihen, mut eka jälki menikin ihan sähläämiseks ja meni hermo, kun se vaan veti kauheella draivilla eteenpäin ja ei keskittyny oikein yhtään siihen tekemiseen.. Noh, mietin vähän aikaa, että viittinkö tehdä toista ja päätin sitten vielä, koira vaan sisälle hetkeks. Tällä jäljellä joka ikisellä askeleella nakkia ja astuin tarkkaan sen. Ja hei, koira oli alkuun vähän taas semmonen, mutta se meni oikeesti paljon paremmin !! Ja nenä oli maassa paljon enemmän. Kaikkia nakkeja ei pistellyt, mutta musta tuli paljon tyytyväisempi
tämän jälkeen:) Näitä vaan lisää. Tullu ihan liian vähän jälkeiltyä viime aikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *