tottis vol viimene.

Se oli sitten viimeiset tottiskurssitreenit nyt. Voih, mihinköhän me nyt sitten suunnataan ohjattuihin…??

Alkuun juteltiin kaikkea yleistä höpinää, mulle vähän kerrottiin jotain juttuja mitä BH -kokeessa joskus ja että pitäis alkaa opettelemaan sitä kaavaa ulkoa ihan ite… järkyttävää yrittää muistaa sellasta jotain seuraamisen askelmääriä ihan paineissa.

Tänään treenailtiin seuraamista, missä on ollut vähän propleemia nyt viime aikoina. Edistäää, nojailee ja muuta mukavaa. Alkuun piti ottaa pelkkää suoraa ja se ei oikein ollu mitään kivaa. Paikkaa pitää nyt vahvistella jotenkin. Pelkkiä perusasentoja – ne on oikeesti vähän unohtunut, vaikka koko vuoshan sitä ollaan melkein treenattukin.. Perusasentotreeniä siis paljon nyt taas edelleen jatketaan. Tätähän se Marikin sano viimeks. Leikkiä/saalistusta -> lelu kainaloon -> sivulle käsky.
Namin kanssa seuraa kyllä ok, mutta jos lelu on kainalossa, niin liika innostus leluun sit tekee vissiin tuon että alkaa edistämään.

Namin kanssa tehtiin liikkeestä maahanmenoa ja istumista. Maahanmeno alkaa olla aika jees, se meni sit parin toiston jälkeen tosi hienosti ilman käsimerkkiäkin !!
Tähän saatiin semmoinen treenivinkki, mitä voitais tehdä, että laitan nakinapalasia tiettyihin kohtiin ”jonoon”, mitkä tiiän ite maassa ja sit käsken niiden kohdalla maahan ja koira saa sen namin suoraan maasta jne.
Istumisessa pitää antaa vielä merkittävä vartaloapu, mut sitäpä en ookaan treenannut melkein ollenkaan, en oo oikein tajunnu, et seki ois jo BH:ssa. Seisomistakin pitäis alkaa treenailla nyt enemmän, kun toi maahanmeno alkaa jotenkin sujumaan:)

Luoksetuloakin yritettiin… Oli ehkä järkyttävintä, huppaisaa. Ensin yritin saada tuon pysymään maassa, pentu tallustelee söpösti perään, eikä mukamas osaa pysyä paikallaan ku kävelen 4m kauemmas… ehkä tätä pitäis vähän enemmänkin nyt tehdä, siis pelkkää odottamista ilman luoksaria. No, sit otin lyhyellä matkalla ja jätkä niinku tekee söpön loppupojoingin siinä lopussa melkein naamalle ja silleen. Innokas, kyllä……………
Hehee, mikä pölvästi !!!11:):)

Saatiin kaikkea yleisiä vinkkejä Tuijalta kaikkeen. Ja loppu aika sit leikittiin vaan saalistusleikkiä, mistä Soolo tykkäs ihan sikapaljon!! Rukkanen ja patukka toisena, irrottamista siinä ja sai juosta lelun perään montamonta kertaa:):)

Muista, että ÄLÄ KAAVOTA JA KANGISTU NIIHIN !! Vaihele treenejä, palkkaa eriaikoihin, palkkaa eripaikasta, älä aina leiki samallatavalla, vaan vaiha sitä tuttua tapaa! Mielikuvitusta treeneihin:)

Mullakin nimittäin alkaa tulla jo aikalailla kaavoja, esim. seuraamisessa kun ei tee ekaa perusasentoa kunnolla -> otan askeleen eteenpäin ja sit tekee hyvän. Tää tapahtuu näköjään aina. Koko ajan. Ja ite en oo taas tajunnu sitä.
Huomaan sen kyllä nyt toki hyvin, kun joku sanoo, että mulla on tollasia jotain juttuja, mutta ei sitä tehdessä osaa oikein ajatella.

Tultiin kaverin kyydillä pidemmän matkan pois ja jäätiin sitten odottelemaan vielä hetken isiä hakemaan kotio. Treenailtiin siinä paikkamakuuta ja odottelemista, kun isoimmat virrat oli saatu pois. Yllätävän paljon haastetta Soololle toi ohi ajelevat autot tällä kertaa.. niitä vilkuili ja silleen. Mutta saatiin tosi onnistuneita makuita ja se luoksarikin nyt ihan nätti, ilman noita jänishyppyjä.
Olin oikeen tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *