takatassut löytyyyy, vai miten se oli?

Ollaan tässä opeteltu uutta temppua ja sen ohella takatassujen hahmottamista, koska Solppana ei niitä oikein osaa hallita ja tajuta niiden olemassaoloa kunnolla, vaikka kovaa niillä pinkookin:)

Takatassut pesuvatiin naksuttimella. Soolo on tosi näppärä naksukoira, yrittää koko ajan uutta tarjota. Ihan parin illan/treenikerran aikana oon saanut sen ymmärtämään, että haluan ne takatassut sinne vatiin. Ensimmäisenä se yritti etutassuja, mutta se oli vähän liian helppoa:) Toinen takatassu menee heti, mutta molempien saamisessa vielä vähän hallintavaikeuksia, mutta paljon eteenpäin menty ja nyt ne nouseekin ylöspäin ja Solppa nostelee niitä!:–)
Eli aika hyvin tarkoitus hallussa ja kohta ehkä paremmin. =)

Tokojuttuja ollaan myös tehty sitä sun tätä. Oon huomannut, että kun Soolo nousee esim. kun odottaa ennen luoksaria/paikkamakuussa joskus, niin johtuu aika paljon mun epävarmuudesta ja varmistelusta, että se pysyy. Eli kun katon taakse kun lähen käveleen ja vissiin kävelen tosi epävarmasti jne. Niin tänään kun sitten kävelin tosi varmoin askelin ja en vilkuillu turhaan taaksepäin, niin siellähän se istu ja pysyi 15 metriinkin!! Toki osana on ollut nekin, että oon nyt lyhentänyt matkaa ja aikaakin reilusti, koska mun opetusmokahan toi on, että se sieltä tulee mukaan. Yrittänyt edetä liian nopeasti ilman kunnon varmuutta ”edellisessä osassa” ja siitä sitten tullut tuo varmistelukierre. Ehkä tää tästä. Pitää vaan treenata, koska en oo oikeesti paljon yhtään, kaikkee kivaa vaan.
Noutokapulaakin Soolo pitää jo kivasti, samoin metallikapulakin on ihan jees, vaikka ote ei ihan yhtä varma sillä! Vielä kun saa sen luovutusasentoon tulemaan se suussa…:–)

Kingi poika on ihan innoissaan ja se on ihan näppärä, alkaa pikkuhiljaa tajuamaan tota sivulletulonkierähtämistäkin. XD. Luoksari on aika siisti, kun ollaan nyt leluluoksareita tehty sen kanssa. Vauhdikkaampi siis!! Kingin kanssa kokeiltiin tota vatijuttua myös, mutta se ei jotenkin hiffaaa tarjota ite asioita vielä kunnolla, jää vaan tuijottamaan mua kun en sano mitään ja silleen, mutta pientä edistystä silläkin havaittavissa (= yks etutassu vatiin :–D)

Ainiin ja saatiinhan me tässä nuo kepitkin pihaan joskus tässä viikon sisällä, tommoset kätsymmät kun mitä meillä ennen oli – saa tökättyä maahan mihin vaan. Ja verkot kanssa.
Ekana päivänä kun kokeiltiin, niin toinen oli vähän raukka kun ei tajunnut verkkoja ja meni päin kun ei seurannu mun makupalaa :<< mutta sit kun pari kertaa mentiin vähän tarkemmin ne läpi, niin yllätyin kyllä sairaasti, kun toi lähti pujottelemaan jo ihan parin kerran jälkeen semmoi pujottelutyylillä!!!! Tajus sen tosi nopsaan ja kun vielä patukka lentää kun kepeiltä pääsee niin JEE JEE. Soolo tykkksiii! Ihan muutamana päivänä ollaan nyt treenailtu ja esim. takaakierron kautta toiselta esteeltä hakee kepeille jo jonkin verran itsekin, eikä tarvi ihan viereen ohjata. Nyt vielä lisää kaikkia eri suunnista ohjaamista sinne jnejne. Tästä se lähtee!:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *