hyvä treeni, parempi mieli :)

Tänään päästiiin pitkästä aikaa taas aksailemaan:) Kivana yllärinä tuli paikanpäälle tullessa, että Anna-Maija kouluttaakin meitä tällä kertaa! Multa oli tää menny jotenkin ihan ohi… Mut jee, oikeesti kivat treenit!!

Alkuun tehtiin vaan kolmen hypyn suora, missä keskimmäinen hieman vasemmalla. A-M palkkaamassa lelulla lopussa. Tää suju ihan hyvin, sen jälkeen, kun mä heräsin, että nyt ohjataanki hei:)

Hehehe, oon aika loistopiirtäjä:) Mutta toi alkusuora normisti, takaaleikkauksella putkeen ja putkesta persjätöllä jatkuu seuraavalle hypylle (4). Sen jälkeen vitoshypyllä takaakierto ja samalla niistämällä saadaan koira kääntymään nopeammin oikeaan suuntaan.
Sieltä jatkettiin kutoshypylle ja 6-7 hyppyjen välissä piti ehtiä valssaamaan ja jatkamaan putkelle.

Ekalla kierroksella päästiin helposti neloshypyn yli, sen jälkeen mulla vähän unohtu niistot sun muut menin vähän sekasin, jatkettiin kumminkin rohkeesti loppuun saakka. 6-7-8 esteillä olin vähän hukassa, miten ohjaan, joten soolo alko päksyttämään mulle, kun ei tiennyt mihin mennä seuraavaksi!! Pienellä säädöllä sitten mentiin sinne putkeenkin vielä..
Tämän jälkeen tehtiin sitten niistoa irrallaan radasta, kun ei sujunutkaan. Ollaan tehty viimeks varmaan joskus Elinan koulutuksessa, niin oli ihan unohtunut ohjaajalta ja eipä koirakaan sitä oikein vielä sillä treenimäärällä osaa, vaikka ehkä kuvittelinkin jotenkin:)
Tätä täytyy treenata lisää, varsinkin ohjaajan kuivaharjoitteluna! Meinaan peruuttaa, mennä taaksepäin ja sivulle ja tiesmitä siinä, vaikka oikeesti ois ihan yksinkertanen! Hehee.

Tokalla kierroksella sitten saatiin rata menemään ”nollana” läpi! Jes. Mulla tuli edelleen tosi kiire valseissa, mutta Soolo irtosi hyvin viimeiselle putkelle, niin se pelasti mut, eikä tullutkaan sitä päksytystä, mistä olin ihan varma… mutta se irtosikin ! Jes, se on hieno!

Vähän jäi kyllä hyvä mieli tästä, niin kiva olla ohjauksessa ja oppiakin jotain uutta. Nyt sitten odotellaan seuraavan sunnuntain Niinun treenejä!! 🙂

————

Tein sunnuntaina jäljen pelolle. 75 askelta. Vanheni reilun tunnin. Sain vinkkinä kaverilta tähän tän vanhenemis jutun ottaa mukaan jo, kun nyt menty tosi pian jäljelle sen teon jälkeen. Namia oli jokasella askeleella.
Työskentely eros mun mielestä vähän, mutta ihan hyvin se kumminkin teki töitä ja pysy jäljen päällä ilman mitään harhailua. Taisin vähän jarruttaa liinastakin vielä, mutta tässä ollaan kumminkin edistytty. Vielä sais vähän hitaammin jäljestää jokasen askeleen, mutta eiköhän tää tästä!
Böh, sulais noi lumet pois kokonaan niin vois vielä vähän jälkeillä tällä kaudella! Ja tehä vaikka 2h vanhan jäljen tolle vielä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *