tottisteluja lämpimässä!

Tänään oltiin sitten JSPKH:n tottisvuorolla treenailemassa tokohallilla jälleen. Meitä oli vaan kaks mukana, minä ja Mira. Soolon kanssa aloteltiin eka vähän jotain. Tehtiin seuraamisia, pari nopeeta vauhtiluoksaria ja liikkeestä maahanmenoa, sekä loppuun eteenmenoa. Lyhyellä matkalla eka kaks kertaa, ekalla ei ennakoinu, tokalla sitten taas meni maahan jo puolessa välissä, joten uus lähetys ja suoraa palkalle. Tän jälkeen tein vielä pitkällä matkalla pelkän lelulle juoksun.

Välissä tauko ja sit taas.
Aluks otin vapaahyppyä matalalla. Irtoamista esteelle kauempaakin, lelu lentää perään / on välillä jo valmiina toisella puolella. Irtoo hyvin, hakee esteen eikä yritäkään ikinä kiertää sitä. Hyvä jes. Päätin, että voidaan vähän edetä ja annoin seiso -käskyn siellä ja hienosti jäi seisomaan. Tälleen pari kertaa ja palkka. Välimatka ok, vois toki ampasta kauemmakskin. Koemaisenkin tein yhden ja meni ihan ok, ei pitäs olla suurempia ongelmia.
Sit tehtiin noutoa. Tätä oikeesti treenattu kans vähän viimeaikoina, mut ehkä se pieni hauduttelu onkin tuottanut tulosta… Eka vähän pitoja, sit kokeilin heittää kapulaa ja kokeilla hakeeko se sen. Eka yritys ei ihan onnistunut täydellisesti, eikä toinenkaan, mutta harjoitellaan!! Tein sitten niin, että koira jää odottamaan, kapula mun ja koiran väliin ja käsky tuotänne, niin koira toi sen just oikeeseen asentoon eteen! 🙂 Vähän liian tiivis se on… mutta muuten jees! Olin niin happy, että lopetettiin siihen noudot!

Looppuun tein vielä paikkamakuuta. Ah, jes hyvä että treenaan tätäkin! Ihan ok. Väliin turhaa haistelua, mitä ei sais, mutta ihan jepa silleen yleisesti katottuna. Lyhyitä matkoja ja aikoja. Ehkä tää tästä, kun otan itteeni niskasta ja alan oikeesti treenailla tätäkin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *