höntsäilyyyy

Syysloma oli jo ajat sitten, mutta haluun vähän fiilistellä sitä vielä, kun ei oo aiemmin kerinny!

Käytiin pari kertaa agiliitelemässä. Ekat treenit meille piti Henna Karuveha ja saatiin tehdä ihan kivaa rataa ja mun ohjaukseenkin löytyi uudenlaisia vinkkejä. Soolon kontakteille neuvoi vielä tekemään etupalkalla paljon varmuustreeniä, niin, ettei se rupea kääntymään alastulolla sivuun, vaikka mä jäisinkin taakse.

Näitä tehtiin sitten, kun käytiin Melissan, Eetun ja Unskin kanssa treenailemassa keskenään, sekä meidän vakivuorolla seuraavalla viikolla, kun kouluttajamme ei ollut päässyt paikalle, niin piti itse keksiä, mitä tekee. Tein silloin myös keppitreeniä, johon lisäsin häiriötä ja ennenkaikkea palkkasin keppien jälkeen, mitä en olekaan iäisyyksiin tehnyt.

Melkun kanssa treenatessa pääsin myös kokeilemaan, millainen Eetu olisi ohjata ja se oli superkivaa, vaikkakin erilaista, kuin tollaisen ison jörrikän kanssa!

Puomilla oon tehnyt nyt ihan hurjasti toistoja siten, että oon liikkunu ite sivusuunnassakin paljon (hallin toiselle puolellekin) ja yrittänyt saada eläimelle niin selkeän kuvan siitä suorituksesta, kuin vain mahdollista. Nykyään ei oo liikekään enää paljoa vaikuttanut kontaktien suorittamiseen, mikä on superia! Vahvistamista on edelleen siinä, että sieltä ei lähdetä kuin vain tietyllä käskyllä pois (ettei kisoissa esim. melu ja korkeampi vire vaikuta negatiivisesti suoritukseen), mutta muuten oon tosi tyytyväinen näihin tällähetkellä! Ei oo tullut läpijuoksujakaan iäisyyteen, paras kai koputtaa puuta..

Tää jengi on paras ! Viime kesä, aamukahvit ja koirat juoksee <3.

Koulu sujuu, vähiin käy aika lukiossa. Mitäköhän sitten? Mistähän päin maailmaa me löydetään itsemme vuoden päästä.. Nyt kuitenkin eletään vielä täällä ja ootellaan innolla sunnuntain aluevalmennusta !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *