colliepojat näyttelyssä

Käytiin heinäkuun puolessavälissä Laukaan koiranäyttelyssä. Mulle sopii hyvin tää vauhti näille, kerran vuodessa jos sitäkään.
Tästä huolimatta oli ihan superkiva päivä Ilonan ja Haltin kanssa.

Tässä poikien arvostelut:
”14 months. Of good size and shape. Pleasing head. Could have little more sizzling???. Nize eye and expression. Ears good size, well placed. Nice reach of neck. Little bit narrow to front. Good bone and feet. Nicely balanced sidegate, could be cleaner coming toward.” // ERI2

”5 years old. Good size. Little out of coat at this stage. Pleasing head. Small eye. Ears are well placed, little fly away. Good bone and feet. Stands little narrow to front. Angulations good front and rear. He could be cleaner moving away, tends to turn elbow in coming.” // EH3

Aikalailla kohdillaanhan nuo on, tuosta Keijon arvostelussa olevasta en ota selvää, että mitä on tarkoitettu. Soololla oli taas omakivaa kehässä, joten liikkeistä ei saanut ihan kunnollista kuvaa.. ehkä vien sen seuraavan kerran veteraaniluokkaan, josko olisi vähän rauhoittunut tuo tuomarin mukaan ”crazy dog”:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *