KEIJO KOJOOTTI

FI MVA LV MVA EE MVA BH TK1 MAPLE YARD LIAM


s. 25.4.2014

silmät: pentuna CEA-vapaa
lonkat: A/A
kyynärät: 0/0
polvet: 0/0
selkä: epävirallisesti ok.
kasvattaja: Tiina Hasu, Maple Yard

– näyttelyistä: Viron, Latvian ja Suomen muotovalio
– kilpailee agilityssä MAXI2
– kilpailee TOKOssa AVO, rallytokossa ALOHYV
– hyväksytty käyttäytymiskoe (BH)
– luonnetestattu 172p, laukausvarma
– geenitestattu: DM/DM, MRD herkkä

– Liam KoiraNetissä
– Soolon velipuoli (sama äiti)


Pikkupoju tuli täyttämään tyhjän koirankokoisen kolon meidän perheessä. Soolokin kaipasi Kingin lähdettyä kaveria. Tulevaisuuden suunnitelmissa agility, toko, sekä haku tai jälki! Aika näyttää, mitä siitä kasvaa.

Silloin, kun ollaan täynnä energiaa, roikutaan lahkeessa niin että sattuu. Kun nukuttaa, kellahdetaan mamman sykkyyn tassut taivasta kohti. Sen hetken maailman söpöin pentu. Kissanpennun kanssa on myös kiva painia.
Kahdeksanviikkoisena pienenä koiralapsena on superkivaa kiipeillä rappusia edestakaisin, vaikka sieltä voisi tippuakin – joku idiootti vaan laittoi portin rappusiin, ettei mokomaa voi enää tehdä. Hurjapää.

Opetellaan elämään.

Keijosta on kasvanut minun pieni unelmoija, vähän niinku nuuskamuikkunen. Haaveilee suuria, muttei oikein tiedä, mitä tästä elämästä tulee. Eletään nyt kumminkin täysiä. Kotona todella huomaamaton ja rauhallinen. Aika viekas; härnää isoveikkaa kepin kanssa, koska tietää, että on nopeampi!

Nopea oppimaan, vaikka vaikuttaa vähän höntiltä. Rakastaa ruokaa, mutta syttynyt myös todella hyvin leluille vanhemmiten. Raivopää. Tykkää agilitystä ja haaveillaan Keijosta suuria sen osalta. Kisaaminen aloitetaan joskus kesän kieppeillä, kunhan saadaan kepit kuntoon.

Ihan jäätävä sylikoira, änkee kotona syliin lähes poikkeuksetta. Nauttii ja laiskottelee, mutta syttyy töihin satasella. Ei pelkää ääniä, eikä ilotulituksia, vaikka Tartossa tuliteltu melkein päivittäin uudenvuoden kieppeillä.


keijo leikkii

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *