15.04.2007 – Niihamassa möllitokossa & match showssa.

Tänään meni jo paljon paremmin möllitokossa, kun viime kerralla. Kingikin innostui tottelemaan joten kuten. Osallistuimme siis naruluokkaan, jossa oli muutoin samat liikkeet, kuin tavallisessa tokon alokasluokassa, mutta liikkeet tehtiin hihnassa. (jolloin kytkemättä seuraamista ei siis ollut mukana lainkaan.)

Meillä meni hyvin kaikki liikkeet. Paikallaan makuussa meitä käskettiin tosin vaihtamaan paikkaa, kun eräs pienikoira alkoi rähjäämään Kingille, eikä lopettanut sitä ennen kuin siirryimme. Paikallaan makuu meni sinänsä kohtalaisesti, Kingi kyllä vähän piti ääntä siinä maatessaan, mutta nähtävästi tuomari ei sitä huomannut, kun saimme siitä 10! Seuraamisessa Kingi vähän haisteli maata välillä, mutta muuten se meni melko ”Kingi- tyylillä”, tosin olisin voinut jättää vähän noita kehuja vähemmälle.. eh. ;’D

Luoksepäästävyys 10
Paikallaan makaaminen 10
Seuraaminen 7½
Liikkeestä maahanmeno 10
Luoksetulo 10
Liikkeestä seisominen 9½
Hyppy 10
Kokonaisvaikutelma 10

Yhteensä: 191½pistettä.

Liikkeiden suoritusten jälkeen kehäsihteeri & tuomari alkoivat katsoa sijoituksia yms ja minä menin Kingin kanssa järjestelemään tavaroita lähtökuntoon ja Kingi sai juodakseen. Odottelimme vielä jonkun aikaa, ennen kuin sijoitukset julkaistiin. Yllätys olikin erittäin suuri, kun kuulimme nimeämme huudettavan, kolmos sijalle! Aika ällikällä lyöty olin, kun näin paljon paremmin meni verrattuna edellisiin möllikisoihin.

Yksi ajatus artikkelista “15.04.2007 – Niihamassa möllitokossa & match showssa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *