20.10.2007 – tokotreenit.

Seurana oli aussie Roope & Kati, Hasse oli myös mukana.

Aluksi tokoiltiin jonkin verran, harjoittelin enemmän Kingin, kuin Hassen kanssa, mutta Hassekin pääsi kuitenkin jonkin verran tekemään.

Paikallaanmakuissa Kingillä oli vähän ääntä ja meinasi muistaakseni sieltä noustakin, hyvää harjoitusta kuitenkin oli. Kävin palkkaamassa suht lyhyin väliajoin. Kyllä se siitä.

Liikeestä seisomisessa tulee vielä askelia jonkin verran, mutta vähenevät kuitenkin kun harjoittelemme.

Hassen kanssa yritin lähinnä saada sen kiinnostumaan minusta lelun avulla. (nameista se ei kiinnostunut, kun oli niin energinen.) Lyhyitä seuraamispätkiä sen kanssa otin ja sen jälkeen palkka lelulla, joka ei varmaan ole kamalan hyvin ajoitettua, kun en Kingiä ole tottunut lelulla kamalasti palkkaamaan, niin vähän uutta mulle. 😀 Hassen kanssa paikallaanmakuu on suhteellisen hyvässä mallissa, mutta huomasin, että jos menen liian kauas, niin se nousee heti, joten pitää pitää matka lyhyenä ja alkaa pidentämään sitä pikkuhiljaa. Pysyy siis hyvin maassa, kunhan ei mene liian kauas. Innokkaana mukana, joskin välillä maassa olleet hajut olivat ylivoimaisia.

Treenailun jälkeen mentiin kävelemään jonnekkin mettään koirien kanssa ja välillä ei tietty missä oltiin, mutta onneksi osattiin sieltä pois jotenkin. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *