painia ja aksailua.

Tänään jouduttiin menemään ensimmäistä kertaa bussilla,vaan sen 10km, kun ei olis ollu tarpeeksi aikaista kyytiä reeneihin muuten.
Itse bussireissu meni tosi mukavasti, ihan yllätyin kuin positiivisesti meidät otettiin bussiin matkaan (kuullu vissii vaa negatiivisia juttuja, kun joku yrittäny matkustaa bussissa koiransa kanssa..) mut kuski oli tosi rento ja mukava, samoin muutkin matkustajat..liekö sitten tolla pentumaisuudella ollut osuutta asiaan.. ;D
Ässä olis heti alkuun ollu menossa jo tutkimaan koko bussia, jos olis päässyt ja reippasti se muutenkin oli. Ikinä ennen en oo siis kulkenu koiran kanssa bussilla, mut hyvähän sen on tuonki kokea jo toikin, tiiä vaikka toistekin kulettais =)

Sitten päästiin kivaan seuraan Henriikan ja Anna-Maijan (jonka vanhojentanssipuku oli aika upee !) luokse. Koissut oli taas tutut söpöläiset; Piki,Tilda ja pikku-Unni.
Pennut oli ihan niiin riemuissaan toistensa seurasta, nyt paini oli jo pikkusen tasaväkisempää, kun Soolo saanut taas vähä lisää kokoa. Voi pikkusia. :—)))

Hallille mentiin seittemän maissa. Alkuun vähän vaan katteltiin ja sit vähän leikittiin, otettiin pari perusasentoa ja muutaman askeleen ’imutus’seuraamisia.
Aksailussa otettiin sit jo pikkusen pientä mutkaa putkeen ja aitaa, siis et pentu vaan juoksee siivekkeiden välistä. Tässä kuulemma vois alkaa opetella pikkuhiljaa jo vaikka mitä kieputuksia..
Ja tarkotus olikin vähän kokeilla jotain, tai ainakin et mulle selitettäis, että minkälaisia kaikkia juttuja vois opetella (kun en paljoa tiiä kun jotain ihan perusperus), mutta isi tulikin yllättäen hakemaan superaikaisin, vaikka oltiin sovittu muuta ja ihanalla veljellä oli kamala nälkä työpäivän jälkeen ja hänen oli pakko päästä syömään, joten mun reenit loppu vähän lyhyeen ! ;—D
Ihana, kun kerrankin pääsee niin sitten menee noin, mutta ei voi mitään, ehtiihän tuota.

Mut vitsit, oon niin tyytyväinen tohon pentuun. Se taistelee niin sikamakeesti rätin kanssa, eikä ihan hevillä irrota otettaan. Pitäis pikkuhiljaa alkaa opetella sitä IRTI/KIITOS -käskyä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *