nopee paimen.

Tänään olin järkkäilemässä Längelmäen mätsäriä. Aamulla vielä mietin, että otanko solppista sinne hengailemaan ollenkaan, mutta viime hetkellä tuli sitten päätettyä pistää kimpsut ja kampsut mukaan.
Koissu sai harjoitella taas sitä häkissä olemista tommosessa hälinässä. Alkuun oli aika helppoa, kun ei ketään ollut vielä. Haasteellinen paikka pikkupojalle oli se, kun pojat innostu pelaamaan vieressä jalkapalloa – olis ollut niiiin kiva mennä mukaan. Kaikenlaista se oli siellä kai sähläillyt, mutta loppupäivästä se ainakin vaan makoili ihan rennosti siellä. :–)
Ja nolous, alkuun toi vetäs vahingossa päänsä meidän ihan yli-isosta pannasta päänsä ja meni morjestamaan Eetua..en ees tajunnu mitä kävi, kun koira oliki yhtäkkiä jossaki:D:D onneks toi ei kumminkaan ikinä rupee rähisemää kellekkään, mut silti ! :—DD pikkuriiviö.

Ite olin siis kehäsiihteerin puuhissa harjoittelemassa. Ihan ei tunnu luontevalta toi homma vielä, muttaaa harjotusta! Lapsi&koirakisassa ja pennuissa sain söpöstellä söpösiä, jotka olikin ihan sairaan päteviä, vaikka niiiin pikkusia!

Ennen BIS-kehää järkkäiltiin toto -juoksu, johon mekin aateltiin osallistua sitten kumminkin. Solppis oli nopsa paimen, kun sijoittu toiseksi n. 15 (?) koiran joukosta :–) Se tuli suoraa täysillä mun luo ja vetoleikkiiin <3 ja mä kun mietin, että lähteekö se jonnekkin muualle..pitäis vaan luottaa siihen:) Aika oli 3.48s, matka ehkä 15m tjsp.? Välillä tehtiin myös vähän tokojuttuja sivummalla, alkuun pienoisia keskittymisvaikeuksia, muttakun sai koneen käyntiin, niin teki ihan samallailla, kuin kotonakin - ellei innokkaamminkin. Vähän lyhyttä paikkista hälyn keskellä, päivän päätteeks yks vähän pitempi ja jees. Vähän ääntelypropleemaa on edelleen, mutta kyllä tää tästä! Mun on täytynyt opetella kieltämistäkin ihan uudella tavalla - ja kyllähän se sieltä hiljeneekin sitten, kun kertoo ettei toi oo oikein soveliasta. Jotenkin oli rentoo olla vaan tolleen "turisteilemassa", vaikka järkkäystöissä olinkin. Ostin myös Solperolle uuden vetolelun, jollasta oon ajatellut jo pitempään, jeejee. Se on niin super taas! Jees, mukava päivä. Näin myös paljon jämsäläistuttuja, mm. Viivin&Rommin, Iinan&Kassun, Iipun&Nitan, Melissa&Eetu, Juulia&Voitto ym! :--) Tähän loppuun vielä viime kesältä pikkunen uinti video, jonka puuhailin jo ajat sitten, mutten oo tänne pistänyt. Ja joo, ei välitetä mun mammanmussukoista jooko:)))) Solppis ehkä joku 7-8kk. Ihanaa kun kohta on taas kesä! <:

kesämuistoja from Evie Rekola on Vimeo.

ps. Motivaatio huomisen filosofian koetta kohtaan on huipussaan!!! (-,-) eka ja vika kurssi onneks:)))))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *