lihakset huoltoon !

Eilen käytiin toista kertaa hierojalla. Soololla oli edelleen oikeapuoli hieman jäykempi, mutta ei kuulemma pahasti, eli koiralla ei todennäköisesti ole kipuja noiden jäykkyyksien takia. Selkä ja lapa vähän jäykkinä. Reidet ei olleet enää niinkään, suht sulaavahaa. Eli ei mitään hälyttävää, mutta ei ihan vetreinkään poju vielä. Hyvin lähtivät kuitenkin pehmenemään taas!

Tuli itselle uusia ajatuksia liikunnan merkityksestä lihasjumien kanssa, millainen merkitys sillä on, liikkuuko koira erilailla hierontojen välissä ym. Vapaana, vai hihnassa jne. Ihanaa saada tietää, millaisessa tilanteessa koiran lihaskunto on, missä olisi parantamisen varaa jne.
Soolo oli tällä kertaa _paljon_ rauhallisemmin tilanteessa, jossain välissä ajattelin sen jopa oikeasti nauttivan tuosta hetkestä. Aluksi oli hieman vaikea keskittyä olemiseen, kun vieressä on koirahoitola ja siellä olevat koirat haukkuivat, mutta niiden hiljennyttyä poika oli tosi hienosti ja rauhallisesti! Veikkaan, että ens kerralla se on ihan lötköpötkönä suurimman osan ajasta.

Ens kuussa mennään taas uudelleen, jee! :–)) Ja whii, meiän bot – paketti on lähtenyt tulemaan meitä kohti, oispa se jo täällä!

4 vastausta artikkeliin “lihakset huoltoon !”

  1. Hei tiekkö mäkin ajattelin tilata seuraavasta palkasta noille botin! Hyvä kuulla että Soolo rupee rentoutumaan, toivottavasti nääkin osaa seuraavalla kerralla ottaa rennommin 😀

  2. Oho nonii hyvä!! Saa nähdä, onko noista millaista hyötyä sit todellisuudessa, mutta pakko kokeilla ! <: Te meinaatte vissiin kans alkaa käydä tuolla samalla vai muualla? Jejeeje, mää ainakin uskon, että kun muutaman kerran jälkeen ei oo koirallekkaan enää niin uus tilanne, niin rauhottuu kummasti !

  3. No, jos ei muuta niin voi ainakin antaa pr0 harrastaja-vaikutelman 8) Jep, kun kysyttiin että tahdotaanko tulla uudestaan niin toki tahdottiin! Jees, eiköhän se siitä lähde sujumaan (:

  4. hahah, ollaan siitä pr0 -harrastajasta onneks vielä aika kaukana:DDD Jejeje vähän kiva juttu sitten!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *