ole hetki niinkuin huomista ei olisikaan


Oispa jo kesä ja kärpäset.

Maanataina jatkettiin agilityelämää. Soololla jäi joku ihme spurttivaihe päälle kisoista – jätkä vaan hakee ite 3 estettä, ennenkö ehin ite sanomaan ees ankkaa. Hups, sillä oli vähän virtaa… mut en tiiä onko toi toisaalta huonokaan juttu, koska vauhtihan ei koskaan oo. Ainoo vaan, että mun pitää opetella ohjaamaan tollasta nopeempaa vuhvee, jos se ottais ton tavaks.
Samoissa treeneissä Soolo leikki niin rajusti, että multa lähti pikkurillistä kivapala nahkaa ja verta valuu. Voin kertoa, että vähän koski! Mut toisaalta, itepä leikin niin, että tungen ne sormet sinne kitaan ja saan hampaasta. Ei se sitä tahallaan tietystikään tee, eikä ees huomannu osuneensa.

Tajusin tänään, että toi otus on jo neljävee. Henkisesti ehkä puoltoista? Tänään jätkä sai vaan jonkun superpönttökohtauksen, juoksi vaan rinkiä pihassa eikä kuule yhtään mitään ja no, sillä oli ainakin superhauskaa… Hepuli !!

Käytiin tänään hierojalla, ei ollut mitään kummempaa. Vähän jäykkänä oli taas samoista paikoista, kuin ennenkin. Solppis ei vieläkään ihanihan rentona ollut ja välillä meinas nousta ylös, mutta ehkä se tästä taas! Tällä kertaa ei ollu niin paljoa toispuoleisuutta, mutta ehkä aavistuksen se oikee puoli taas enemmän.


Tänään on riittänyt koiramaisuuksia, kun käytiin vielä illansuussa molempien poikien kanssa rokotuksilla. Tollaset eläinlääkäri tilanteetkin on just niin sellasia, missä näkee itse koirien luonne-erot niin selkeästi.
Kingi-pappaa sai houkutella tulemaan elukkalääkärille sisään muutaman minuutin ajan, koska pappaa ujostutti lattiat hurjasti (muovimattoa..), mutta hajujen perässä se lopulta tuli. Joku ujo hännänheilutus sieltä tuli, mutta aika vaisu. Kingi sai myös vähän laihisvinkkauksen, mikä on ihan totta. Se vaan kuluttaa niin helvetin vähän ja isi syöttää herkkuja = ei hyvä yhdistelmä. Mutta nyt alan kyllä olemaan natsi ton ruokinnan suhteen.
Solppis taas on ihan erimaata, vein noi siis vuorotellen sisään. Hyvä kun olin kerennyt oven avata, niin poika oli jo tutkinu jokapaikan ja nuuskinu nurkat läpi, mää vaan perässä. Mikä parasta, Soolo vispaa häntää koko vierailun ajan ja on ihan intopinkeenä, yrittää nuolla lääkärin naaman ja tuitui. Ei ollu ainakaan varauksellinen collie:))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *