06.10.2007 – Luonnetestissä Nokialla.

Haaveissa ollut päästä viemään Kingi luonnetestiin ja nyt se onnistui, kun pääsimme varapaikalta kokeeseen. Paikan päällä oltiin siinä yhdeksän- kymmenen välillä, ja oltiin ensimmäisiä testattavana.

Testi alkoi luoksepäästävyydellä, Kingi tuli innokkaasti haistelemaan ja olemaan rapsutettavana tuomarille, ja taisi se yrittää pusuakin antaa.

Sen jälkeen oli taistelutahto- osuus, jossa piti leikkiä tuomarin kanssa. Kingi ei ihmeekseni innostunut tuomarin kanssa leikkimään puupalikalla tai narulla, mutta omalla lelulla se sitten taisteli jonkin verran mun kanssa.

Seuraavaksi tuli kelkka nykäyksittäin meitä päin. Aluksi Kingi ei mielestäni reagoinut kelkkaan mitenkään, mutta kun se oli ”tarpeeksi” lähellä, niin se yritti mennä kauemmas. Kelkkaan se tutustui jonkin ajan päästä, haisteltiin ja se ei ollutkaan yhtään pelottava. 😀

Kelkkakokeen jälkeen tuli hyökkäys minua kohti, aluksi tuntui, että Kingillä ei olisi minkäänlaista puolustushalua, mutta kun hyökkääjä tuli tarpeeksi lähelle, niin sitä löytyi jonkinverran.

Hyökkäyksen jälkeen yritettiin pelotella sateenvarjolla, tätä Kingi säikähtikin ja käänsi suuntaansa toiseen, suorilta käsin ei tultu rohkeasti takaisin katsomaan, ettei mitään hätää ollut, mutta pienen suostuttelun jälkeen sekin onnistui. Tynnyri tuli ”niskaan” tämän jälkeen, siihen Kingi reagoi voimakkaasti ja tynnyriin ei tehty sitten pitkään aikaan minkäänlaista tuttavuutta, yritettiin kiertää se mahdollisimman kaukaa, tai no Kingi yritti.

Pimeässä huoneessa minut ohjattiin istumaan penkille ja Kingi tuli vasta perässä. En tarkalleen tiedä mitä se siellä puuhaili, mutta haisteli ainakin. Kertaakaan en Kingiä kutsunut, vaan se tuli itse jonkin ajan päästä luokseni, kuitenkin melko hitaasti…

Laukauksiin Kingi reagoi siten, että se alkoi pyöriä ympärilläni, joka tosin oli odotettavissakin.

  • Toimintakyky: -1, pieni
  • Terävyys: +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
  • Puolustushalu: +1, pieni
  • Taisteluhalu: -1, pieni
  • Hermorakenne: -1, vähän hermostunut
  • Temperamentti: +2, kohtuullisen vilkas
  • Kovuus: -2, pehmeä
  • Luoksepäästävyys: +3, Hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
  • Laukauspelottomuus: -, laukausaltis
  • yhteensä: 1p, hylätty.

(paksuunnetut kohdat ovat sellaisia, jotka vastaavat collien ideaaliluonnekuvaa)

Testipäivä oli mukava ja sujui aikalailla siten, miten olin ajatellutkin. Mukava päivä kaikenkaikkiaan ja hyvä maku jäi suuhun, vaikka tulos ei ollut parhaimmasta päästä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *