26.12.2007 – joulujuttuja ja muuta. :D

Jouluaatot sun muut on nyt meilläpäinkin vietetty, alkaa mua ainakin nuo jouluruuat vähän kyllästyttämään, mutta Kingistä varmasti olis mukavaa, jos joulu joka päivä ois 😀

Kingi sai joululahjaksi semmoisen pehmoisen lelun, joka vinkuu. Oli muuten mieluinen lahja sille, tykkää kamalasti!! (vaikka harvoin leluista tykkääkään, mutta tää on poikkeus.) Kiitokset lahjoittajille 😀

Kingi on näin joulunaikaan aina yhtä innoissaan, kun sillekkin tippuu aina välillä vähän ”huonompia” paloja lihoista, ja ne syödään nopeasti. (Kingi tuossa vihjaa, että niitä parempiakin siivuja tulee aina välillä, varsinkin mulle, kun osaan tapittaa sillei hienosti isiä.)

Nyt ollaan Hassen luona taas ja Kingi on välillä kateudesta vihreä, kun Hasse pääsee mun kanssa tokoilemaan, yritetään tulla ulos ovesta ja jos ulkona ollaan vieressä katsomassa, niin sitten haukutaan siinä, että mun vuoro!! : DD Ja näin on myös toisinpäin, silloin kun Kingi pääsee tokoilemaan.
Kingi toimii muuten paljon innokkaammin ja tarkemmin, kun ennen sitä puuhaa Hassen kanssa jotakin. Siis sen huomaa tosi selvästi, kun pojasta yhtäkkiä löytyykin virtaa reilusti enemmän!
Vois alkaa noutoa tässä harjoittelemaan, sitä kun ei olla koskaan oikein osattu kunnolla. (”Mitä ihmettä sä puhut? Kyllä mä nyt pallon osaan noutaa monestikin!! 8D”) Aloitettaisiin ihan alusta ja sillälailla. Se noutokapulakin on äitillä jossakin piilossa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *