14. 09.2008 – mätsäri.

Käväistiin Hassen ja Kingin kanssa hakemassa lisää kehätottumusta mätsäristä, jonka järjestäjänä oli Pirkkalan Koirakerho Piskit ry’n. Mukava alue ja muutenkin hyvin järjestetty!

Kingi esiintyi tasaisen varmasti, samanlaiseen nukahtaneeseen tahtiin. Harmikseni tuomari tulkitsi Kingin epämääräisen örähdyksen murinaksi, josta tuli maininta myös arvosteluun. 🙁 Seisomista ollaan jonkin verran harjoiteltukin joskus, joten Kingi seisoi mun mielestä tänään _upeasti_. Se siirteli pyynnöstä takajalkansa ja etujalatkin pysyi vierekkäin, jee. Enää pitäis saada toi nukahtanu aasi liikkeelle. Niin ja tuli sininen nauha, kehut turkista&värityksestä&liikkeistä&kokonaisuudesta.. (liikkeiden esittäminen oli kyl vähän ;//)
Harjoiteltiin kanssa vähän paikkamakuuta, seuraamisia sun muita siellä hyvässä häiriössä, ihan kivastihan tuo menee ja helposti pysyis irtikin, mutta se ääääntelyyy paikkamakuussa! ;< Treeniätreeniä vaan lisää, ehkä sit joskus vois osata.

Hasse esiintyi mun kanssa ihan kivasti, yksittäisarvostelussa jossakin vaiheessa äippä tuli vähän turhan lähelle, joten Hasse tuijotteli sinne enemmän, mutta esiintyi kumminkin sen verran iloisesti ja reippaasti, että saatiin punainen nauha, mutta punaisten kehässä ei enää pärjätty, siellä oli sen verta erikoisia ja näyttäviä rotuja ja toki ne esiintyikin upeasti! Arvostelulapussa luki seuraavasti: ”Kaunis kokonaisuus, upea turkki ja väritys, esiintyy temperamenttisesti, hyvä suhde koiran ja esittäjän välillä!”
Hasse tosiaan veti parit haukkumiset liikkeitä esittäessä innostuessaan, mutta oli sillä ainakin kivaa siellä! Huomasin myös, että Hasse esiintyy paljon varmemmin, kun on sen tasolla polvillaan, kuin vapaasti seisotettuna. Tuomarin käsittelyssä Hasse käyttäytyi rauhallisen viileästi, häntä pikkuisen heiluen. 🙂

Kiva päivä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *