06.01.2008 – mätssshow.

Tänään käväistiin vuoden ensimmäisessä match showssa, joka järjestettiin Längelmäellä, johon olikin tullut yllättävän paljon osallistujia. Isoja koiriakin oli varmaan reilu parikymmentä..
Kingi oli taas se normaali vinkuapinaintiaaninsa, mikä se nyt yleensä on, valitettavasti. En tajua, mitä sen kanssa tekisi. Nolottaa ja äääh, en osaa mitään kouluttaa, ku koira viisvee ja osaa olla tommoi. Huoh!
Hiljaa ollaan kyllä, sillon kun on jotain tekemistä (tai on oltu paikanpäällä se ~ 30min.), vaikka reenataan, mutta. Nooh, semmosta vaan.

Kehässä esiintyminen meni ihan ok. Kingis seisoi hyvin, liikkui ok, mut tutkimiseen oisin toivonu vähän lisää varmuutta, kyllä se antoi tutkia, mutta ei niin itsevarmasti, kuin mitä se on joskus ollut. Parina meillä oli musta labradorinnoutaja (?). Saatiin Kingin kanssa punainen nauha. Punaisten kehässä päästiin ensin jatkoon, mutta tipuimme sitten, pääsimme kuitenkin muistaaksein kuuden parhaan joukkoon! <; Ihan kivaa oli kummiskin, mutta oli kyyyyyyllllmäää! Joo, mulla oli liika vähän vaatteita päällä. Ja oli kiva nähdä tuttuja taas! <; Huomenna takasin kouluun. Blah. Tai no joo.<;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *