18.03.2009 – vähän tokoa.

Ulkona reenailtiin tipuaskelin sivulla oloa ja seuraamista, eli askel palkka, askelaskel palkka, vahvistelen nyt perusasentoa oikein kunnolla. Pitäis opettaa tuo vielä taaksepäin askeltamaan. Mut kyllä tää tästä koko ajan paranee ja koira on tiiviimmin vieressä ja vähän pidemmätkin sujuu jo paremmin, tai tiiviimmin, pitää vaan malttaa tehdä näitä paljon lisää, eikä yrittää ahnehtia ja seuruuttaa liian pitkiä matkoja.. tipuaskelin edetään..!

Luoksetulossa tuli vauhdilla ja oikealle paikalle, jes. Paikkamakuu suju hyvin.

Sisällä vahvisteltiin noutokapulan pitämistä, tökin sitä välillä, että parantaisi otetta kapulasta. Pitää muistaa vielä sekin, että sanon ”kiitos” vasta sitten, kun otan kapulan, enkä ennen sitä, ettei pudota liian aikaisin ja pitää opettaa se sietämään käsiä siinä lähellä, ilman että tiputtaa sitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *