17.06.2009 – yksi möllikoe lisää + mätsäri.

Tänään käytiin tokoilemassa yksi tottelemattomuusmöllikoe lisää. ;–D Tapahtuma siis järjestettiin Korpilahden satamassa, tuomarina alokasluokassa toimi Heli Herranen.

Luoksepäästävyysvyys: 10 – pysy tällä kertaa paikallaankin jopa! :–)
Paikalla makaaminen: 5 – Pysyin aika lähellä koiraa, kävin välillä palkkaamassa ym. Sit se kamala äänen pitäminen, ärär.. MUTTA EI SENTÄÄN NOLLAA, JEEEEES! =)))
Seuraaminen kytkettynä: 6 – kamalaa haahuilua taas, alussa pysy suht hyvin muutaman metrin, mut sit floppaa ja ollaan ’sunnuntaikävelyllä’, pitäis myös saada toi mukaan juoksuosuuksiin, niitä ollaan reenattu ihan liian vähän. Perusasennot oli kans välillä ihan vinkuroita..
Seuraaminen taluttimetta: 5 – sama kun yllä.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0 – Liikkelle lähdettiin tänään paljon paremmin, kuin viime kokeessa, mutta sitten koira jäi SEISOMAAN! byhyy, käskin kyllä sitten lopussa maahan ja meni, mutta silti tietty nolla. Tehtiin heti perään uudelleen ja annoin voimakkaamman käskyn, jolloin meni maahan, joskin kai vähän hitaasti siltikin.. Olisin vaan varmistellut vähän lisää ekalla yrittämällä.. :–D
Luoksetulo: 9 – vauhtia oli kivasti ja kaikki muutenkin meni tosi hyvin, jäi rauhallisesti paikalleen odottamaan, mutta se PERUSASENTO OLI VINO, joten piste meni siitä..
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8 – Pysähtymisen jälkeen otti muutaman askeleen. En kyllä muista kunnolla tätä, jotain muutakin huonoa oli kyllä, mutta mitä..? :–D
Estehyppy: 8½ – Hyppäs hyvin ja sillen, mut meni aika vinoon. Pitäis ruveta reenimään niin, että palkkaan esteen taakse keskelle sen. Ei se onneks sentään ihan toiselle puolelle asti tule. Perusasento taas vino.
Kokonaisvaikutus: 8 – rauhallinen suoritus, johon pitäis saada lisää intoa koiralle suorittamiseen. Ohjaaja kuulemma ohjaa ihan nätisti, mutta draivia lisää. :–D

Yhteispistemääräksi saatiin 125, eli III -palkinto ja sijoitus 8/9.

Voisin ehkä sanoa, että jotain parannusta oli ilmassa seuraamisen liikkeelle lähdön suhteen, verrattuna viime kokeeseen. Seuraaminen on kyllä muuten ihan vielä kesken, ei se pysy mukana yhtään. :–D Mutta se ilosuus ja tekemisen into puuttuu silti koiralta tässä kokeenomasessa suorituksessa, pitää siis saada jollakin tolle koiralle vähän intoo ja virtaa lisää. Tänään jouduttiin tosin oottelemaankin aika pitkään omaa vuoroa, oltiin seitsemänsiä (?). Eniten jäi ehkä harmttamaan tuo maahanmenon nolla, mutta ehkä sekin siitä..
Sen sijaan Sirillä ja Jennalla meni aivan upeasti, sijoittuivat toiseksi!

Möllitokon jälkeen jouduttiin vielä odottelemaan omaa vuoroa mätsäriin, koska tapahtumassa oli vain yksi tuomari ja yksi kehä mätsärille, niin aikaa kului ihan kivasti.. Sieltä tuomisina meillä oli sininen nauha, eikä muuta. Myös Voitto ja Juulia saivat pentujen luokassa sinisen nauhan.
Siri ja Jenna saivat myös sinisen nauhan, sijoittuivat upeasti ensin SIN1 ja sen jälkeen BIS4! Onnea vaan sinne! ;–))

PS. Ollaan vähän jälkeilty muutamana päivänä tässä, janakin menee jo tosi nopeasti ja hienosti ! Pikkuhiljaa pidennetään makkaranapalojen väliä ja välillä myös pidennetään jäljen pituutta ja kulmia myös vaikeammiksi.. :–) Mitenköhän tässä pitäisi sitten edetä, vaikka tässäkin riittää vielä reenaamista..? Pidentää jäljen ikää..? :–)

Yksi ajatus artikkelista “17.06.2009 – yksi möllikoe lisää + mätsäri.”

  1. En oo nyt ihan mukana tossa linkkiselityksessä mut laitoin Kingin blogin nyt kuitenkin tonne linkkilistallekkin. :—-D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *