26.06.2009 – mehiläisongelmia+vieras+reeniä.

Huhhuh, hellettä, lämpömittarit näyttää mukavia lukemia, eli tulihan se kesä vihdoin. =)

Eräs ystäväni tuli meille kyläilemään keskiviikosta ja viihtyi (? :D) meillä pari yötä ja tänään Tiia tyttönen lähti bussilla takaisin kohti Lahtea. Aikasta kivaa oli. :–) Tiia on siis Maxin omistaja. ;–)

Reenailtu ollaan aika vähän, mutta jotain kumminkin tehty. :–) Jälkeä käytiin yrittämässä tehdä keskiviikkona. Tiiakin teki yhden jäljen Kingille. Mut oli kyllä niin huonoa työskentelyä, verrattuna aiempaan, oikeesti. :–( Enkä ymmärrä oikein miksi, kun ei pitänyt olla mitenkään erityisen vaikeaakaan, maasto vähän erilaista, mut silti… nooh, kai tähän jotain keksin.

Tokon puolelta.. hmm. Vähän perusasento reeniä ja seuraamisia. Yritän nyt palkata sitä enemmän _liikkeen aikana_ (oon tajunnu tässä pikkuhiljaa, että oon jostaki syystä palkannu sitä enimmäkseen vaan perusasennosta, enkä siitä itse liikkeestä, joka meillä ei toimi niin hyvin ?) ja Tiia aatteli, että lelun kanssa vois saada sille siihen vähän lisää intoa, jos mä vaan oppisin palkkaamaan sitä sillä oikeeseen aikaan jaja !
Tiia huomasi myös, että mulla on semmonen aivan käsittämättömän tyhmä tapa, että kun seuruutan koiraa, niin meen aina kun lopetan liikkeen perusasentoon, niin inasen koiraan päin, et se on ikäänkuin tiiviimpi, mut ei sen niin kuulu mennä, kun koiran pitäis tulla lähelle, eikä mun mennä sitä päin. Mä en oo ite ees tätä huomannu ennen ollenkaan, pitää nyt ruveta kiinnittämään tohonKIN huomiota.. se on vaan joku mulle tiedostomaton tapa. :–D
Onneks ees _joskus_ joku kattoo, että mitä tekee.

Kingi käväisi myös vähän uimassa, tai no pikemminkin kahlailemassa ja haki vähän keppiä mummin matalalla rannalla. =) Uimisen jälkeen piti kovasti riehua ja kieriä :–D

…Niin ja kävihän meillä tänää palokunnasta paloautolla joku hyppimässä katolla ja asentamassa mehiläisiä varten pesän, kun olivat kovasti vanhaan piippuun tekemässä pesää. Nyt näyttää vähän siltä, että olis lahjapaketti piipun päällä. Kova työ tommosien takia :–D Hirveä parvi ensin siinä ympärillä, josta huomattiin juttu:

(Osa kuvista on Tiian ottamia.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *