06.07.2009 – treenikuulumisia.

Ei olla mitenkään ylettömän paljoa reenailtu, mutta kai mä silti jotain kerrottavaa keksin.

Seuraamisia ja perusasentoa ollaan yritetty hioa. Nyt olen tehnyt jonkin verran semmoista, että kävelen itse tosi reippaasti (paljon reippaammin, kuin normaalisti esim. seuratessa) ja naksun (ja välillä ilman naksua) kanssa palkinnut oikealla kädellä siten, että koira tulee lähes oikeaan paikkaan hakiessaan palkkaa. Oon huomannut, että tää on auttanut siten meidän seuraamisen kontaktiin jonkin verran. En ole siis käyttänyt yhtään mitään käskyä tässä.

Ja sit ollaan jatkettu vaan sitä, että lyhyitä pätkiä seurataan vaan, palkkaa välillä perusasennosta ja välillä liikkeessä. Vähän imutusta..? HMMM, ehkä tää tästä ! Mut tosi kesken on vieläkin, mut intoo on mun mielestä paljo enempi tullut, tosin nyt Tampereelle kun tulin ja reenailin, niin Kingi välillä kyllä reagoi häiriöön vähän turhan voimakkaasti.
No okei, me ei olla reenattu kovin paljoo silleen, että ympärillä kulkee kokoajan ihmisiä, lapsia, koiria…jne, mut silti olin tosi ihmeissäni, kun se noinkin paljon siihen reagoi, et rupes välillä vaan katteleen sinne, eikä ollut täysillä mukana tekemässä. Mut nyt sitäkin reenataan !!
Päivä/aamureenillä tyydyin vaan harjottelemaan kantamisia sun muita patukalla, että koira nostaa sitä maasta ja semmosta. Illemmalla leikittiin ja revittiin kyllä.

Paikallamakuita otin tänään myös, oli hyvä ja rauhallinen. Vähän vaan vilkuili jotain ohikulkevia ihmisiä. Ei mitään vinkunaa kumminkaan, hyvä. Lyhyttä, useita palkkauksia välissä.

Pitäisi enemmän reenata takaosan käyttöä, se on vielä aika kankeahkoa. Vähän sitäkin ollaan, mutta liian vähän. Kun just sitä pitäis sen takia, et saatais noita käännöksiäkin joskus sitten vähän ees kuntoon, kun nyt ne on vaan vähän tollasia… tyhmiä. : D

——–
Hassen kanssakin vähän pääsin pitkästä aikaa reenimään, lähinnä leikkimistä ja patukalla sähläämistä. Toi koira on niin kiva, kun se selvästi tykkää siitä ihan älyttömän paljon ! Huomasin vaan tänään, että mä en saa paljookaan juosta siinä kun leikitään, koira irrotti heti otteensa patukasta ja lähti perään haukkuen, jos lähdin juoksemaan.
Vähän perusasentoa, pientä seuraamista ja sen sellasta. Jokunen luoksetulo (oli aika perfecto) ja paikallamakuussa meinasi nousta istumaan, mutta käskin takaisin ja meni.

——–

Vielä muutama viikko ennen koiraleiriä Punkalaitumella, jossa ollaan oltu useampana vuonna peräkkäin ennestäänkin. Viime vuonna mukana oli Hasse, joten tänä vuonna Kingi saa tulla mukaan leirille. :–) Aijai, tulee varmaan huippukiva leiri taas ! ;–)
Ja yhdelle toisellekin leirille tässä ilmoittauduin, toivottavasti mahduttiin mukaan vielä ! :–)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *